155 millió dollárt fektet új 3D kamerájába a Mech-Mind Robotics

A 2016-ban alapított pekingi cég a háromdimenziós gépi látás mellett mozgástervezéssel és robotikai mélytanulással is foglalkozik, de most a Series C+ kameratípusban látja a legtöbb fantáziát – ezért döntöttek a jelentős feltőkésítés mellett, állítja a The Robot Report.

Egyik legismertebb termékük a többféle konfigurációban elérhető Mech-Eye ipari 3D kamera, amely környezeti fényhatásokhoz, kiemelt precizitáshoz és magas sebességhez is könnyen alkalmazkodik. Ehhez a termékcsoporthoz kapcsolódva fejlesztenek egyébként szerelést, berendezéskezelést vagy rendelésfelvételt gépi látással támogató szoftvereket, nem beszélve a mélytanulás segítségével modellező Mech-DL Kitről, ami egy offline képzőeszköz. A címben írt tekintélyes összeget termék-, szerviz- és kapacitásfejlesztésre fordítják – ezzel főleg az olyan ételkiszállításra és helyi szolgáltatásokra fókuszáló technológiai óriások kiszolgálását célozzák meg, mint a Meituan és az IDG Capital.

A Kínában, Németországban, Spanyolországban, Amerikában és Japánban 500 főt foglalkoztató Mech-Mind nemrég a Collaborative Robotics Weeken mutatta be friss fejlesztéseit. Tianlan Shao alapító-vezérigazgató egy panelbeszélgetésen vázolta, hogy a nagy sebességű árurendszerezéshez és -válogatáshoz milyen, már most is elérhető hardverek vagy szoftverek állnak rendelkezésre.

Gábor János, Okosipar.hu

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet
https://www.okosipar.hu/wp-admin/post.php?post=7773&action=edit#