3 kiváló minőségű robot aukciója a Surplexnél

Az autó- és fémipar használt ipari robotjai megfizethető lehetőséget kínálnak a vállalatok számára az üzemük bővítésére. A Surplex.com oldalon júniusban különböző modellek kerülnek árverésre.

Különösen az autóiparban és a fémiparban kínálkozik fel a robotok alkalmazása. Gyorsabb, azonos minőségű gyártást tesznek lehetővé, alacsonyabb munkaerő-felhasználás mellett. Az ilyen robotok által kínált előnyök azonban magas beszerzési költségekkel járnak. A használt gépek vásárlása jelenti ennek megkerülésének olyan módját, hogy mégis kiváló minőségű gépeket szerezhessünk be saját üzemünk számára.

A Surplex ipari aukciós ház újra meg újra kínál árverésre használt ipari robotokat. Júniusban ismét több árverésen fognak felkínálni kiváló minőségű robotokat. A Surplex.com három legkiválóbb júniusi robotárverése a következő:

- Hirdetés -

 • 06. 14. | Egy német autógyártó FANUC & ABB ipari robotjai
  4 ipari robot Egerben
  FANUC modellek, megfelelő kapcsolószekrénnyel, kezelőkészülékkel és kábelkészlettel
 • 06. 20. | Egy autóipari beszállító felszámolását követő árverés
  72 pozíció, köztük 6 robot, a németországi Siegenben
  ABB kezelőrobotok, különböző modellek
 • 06. 29. | kollektív árverés különféle fémmegmunkáló gépekkel
  104 pozíció, köztük 20 robot, különböző helyszíneken
  pl. FANUC M-6iB 6 S ipari robot, KUKA KR 6-C ipari robot, KAWASAKI JS006 ipari robot

Autóipari robotok, hegesztőrobotok, ipari robotok – a Surplex minden üzem számára megfelelő árveréseket kínál. A Surplex online aukciósház Európa-szerte jelen van, és ideális partner a használt gép vásárlása során. Kompetens, teljes körű szolgáltatást kínál egy kézből az eladóknak és a vásárlóknak – a lebonyolítástól kezdve a szállításon keresztül a fizetésig.

Surplex