5+1 kihagyhatatlan autóipari kiállítás 2020-ban

Az autóipar fejlődése mindenki számára érzékelhetővé vált, a közelmúltban egyre több és érdekesebb hírrel találkoztunk. A piac ezen szegmense jelen pillanatban a fordulópontját éli, amelynek változásait, mozzanatait érdemes naprakészen kezelni, ugyanis aki lemarad, az komoly hátrányba kerül. Összegyűjtöttünk 5+1 autóipari kiállítást, amely lehetőséget biztosít a szakmai fejlődésre, az innováció nyomon követésére és a trendek megfigyelésére.

1. Subcon – Birmingham 2020. június 9-11.   

Az  évente megrendezésre kerülő nemzetközi esemény számos területre fókuszál, többek közt a repülőiparra, az autóiparra, a védelemiparra, az elektronikára, az orvostechnikára, a fém-, jármű-és olajiparra. A látogatók és kiállítók száma folyamatos növekedést mutat, a briten kívül több mint húsz ország piacvezető gyártói, valamint beszállítói mutatják be innovációikat. A birminghami Subcon az ipari ellátási piacról és az outsourcingról szól. A vásár ideális helyszínt kínál a fejlesztések megtekintésére, a gyártók és a mérnökök új kapcsolatokat alakíthatnak ki, a különböző szereplők pedig könnyedén összehasonlíthatók.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

2. Classic Expo – Salzburg 2020. október 16-18.   

Ezen a nemzetközi kiállításon betekintést nyerhetünk az autók történetébe, a motorizált meghajtás elmúlt évtizedeibe. A háromnapos expón az oldtimer gépjárművek kerülnek a figyelem középpontjába, és az autózás múlt századi műszaki fejlődését kísérhetjük figyelemmel. Egy időutazáson vehetünk részt, ahol a letisztult formák találkoznak a technológia fejlődésével. Nemcsak inspiráló ez a rendezvény, hanem rengeteg impulzust és érdekességet is tartogat az érdeklődők számára.

- Hirdetés -

3. Mondial Automobile – Párizs 2020. október 1-11.   

Idén is ellátogathatunk Párizsba, a világ egyik legnagyobb autóipari kiállítására. Mivel a mobilitási technológia fejlődése számos változást hozott a közelmúltban, a globális trendek megfigyelése és a kapcsolatépítés fő helyszíne lehet a Mondial Automobile kiállítás. A Movin’On fórum keretei közt pedig szakmai vitákra, újszerű meglátások bemutatására, eszmecserékre lesz lehetőség annak érdekében, hogy az autóipar tovább fejlődjön, és a környezeti kihívásokra is megfelelő választ adjon. A kiállítás a különböző gépjárművek szakértőinek és kedvelőinek nyújt betekintést a modern autózás lehetőségeibe.

4. Zagreb Auto Show – Zágráb 2020. március 31. – április 5.   

Ez a nemzetközi kiállítás számos pavilonban és egy nagy szabadtéri helyszínen mutatja be az autó- és motortechnológia újdonságait. Új modellek, koncepciók, lebilincselő programok teszik a régió vezető autóipari szakvásárává a zágrábit. A személygépkocsiktól kezdve a gumiabroncsokon keresztül a különböző kenőanyagokig minden megtalálható, ami a modern mobilitással kapcsolatos. A széleskörű kínálat teszi népszerűvé és érdekessé ezt a kiállítást.

5. Automechanika + REIFEN – Frankfurt 2020. szeptember 8-12.

Az Automechanika és a Reifen kiállítás egy időben történő megrendezése hatalmas erővel bír, ugyanis az autóipari szolgáltatások és a gumiabroncsok fejlődése új perspektívákat nyit meg előttünk. A vásár fő irányvonala – a kapcsolatépítés lehetősége mellett – a gumiabroncsok tárolásának és felszerelésének, az ezzel kapcsolatos szolgáltatásoknak, illetve az online autógumi-kiskereskedelemnek és az elektromos járművek abroncsainak a bemutatása.

+1. GACS (Global Automotive Components and Suppliers) – Stuttgart 2020. június 16-18.

A világ minden tájáról érkeznek autóalkatrész-gyártók, akik bemutatják a legújabb technológiákat és termékeiket. Az esemény lehetőséget nyújt szakmai kérdések megvitatására: hogyan maradhatunk fenn a fejlődő piaci versenyben, hogyan alakíthatunk ki költséghatékony gyártási és szállítási megoldásokat. A kiállítás remek lehetőséget biztosít mérnökök, gyártók, beszállítók közötti interakciókra.

Némethi Botond, NEW technology magazin

- Hirdetés -