A Bosch Rexroth ActiveShuttle kiemelkedik az AMR-ek közül

A robusztus autonóm mobil robot a gyáron belül akár 260 kg-os összteherrel is képes teljesen automatizált módon mozogni, továbbá képes ciklikus szállítási feladatokat végezni és biztosítani az anyagok fogyasztás-alapú, folyamatos újratöltését. A jármű konzoljába integrált, új érintőképernyős kijelző pedig még hatékonyabbá teszi a rendszert, mivel az operátor személyzet ezen keresztül közvetlenül és intuitívan kommunikálhat a mobil robottal.

Az AMR egy olyan átfogó biztonsági koncepciót kínál, amely a német állami balesetbiztosítóval (Deutsche Gesetzliche Unfallversicherung – DGUV) közösen került kidolgozásra, és teljesíti az EN ISO 13849-1 szabványban lefektetett Performance Level d követelményeit. A biztonsági lézerszkenneren túl a teret háromdimenziósan, sztereo-kamerák segítségével tapogatja le, és így veszi észre a jármű útjába kerülő objektumokat. Az AMR teljesen kompatibilis a VDA 5050 autonóm szállító járművel (AGV) és jól illeszkedik vegyes flottákba is.

A Bosch Rexroth az ActiveShuttle Management System (AMS) programmal egy olyan átfogó szoftverrendszert kínál a flották és a feladatkezelők számára, amellyel az egyszerű szállítási mozgásokon túl komplex munkafolyamatok is elvégezhetőek. A felhasználók például referencia-útvonalakat határozhatnak meg vagy gépek közti kommunikációt alkalmazó, fejlett funkciókat alkalmazhatnak.

- Hirdetés -

ActiveShuttle (H x Sz x M): 1015 x 405 x 900 mm
Emelőplatform (H x Sz): 612 x 235 mm
Emelési magasság (min/max): 118/135 mm
Emelőplatform hasznos terhe: 260 kg
Rakodási méretek (H x Sz x M): max. 600 x 400 x 1200 mm
Sebesség előre: 1,0 m/s
ESD (elektrosztatikus kisülés): megfelel
Akkumulátor: Li-ion akkumulátor (48 V, 17,0 Ah)
Navigációs technológia: Lézeres navigáció természetes tájékozódási pontok alapján
Lokalizáció, térképkészítés: Lézeres és odometriai adatokon alapuló SLAM algoritmus
Lézeres navigáció: Biztonsági lézerszkenner előlap
Görgős kocsi észlelése: Induktív biztonsági érzékelő
Személyek biztonsága: Biztonsági lézerszkenner PLd (1 x elöl, 1 x hátul)
3D akadályérzékelés: 2 sztereokamera
WLAN: IEEE 802.11.ac/a/b/g/n

Bosch Rexroth

Akár ez is tetszhet