A cargo-partner Kft. elnyerte a Dun & Bradstreet AAA Tanúsítvány Ezüst minősítést

Forrás: cargo-partner

Az elmúlt évek nehézségei ellenére, a logisztikai és szállítmányozó cég tovább erősítette hitelképességét. A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és –minősítő által 2021-ben elnyert Bronz fokozat után, a cargo-partner Kft. most az AAA Tanúsítvány Ezüst fokozatú minősítésben részesült. A magasabb minősítést azon kevés vállalkozás nyerheti el, aki több éve megfelel a pénzügyi stabilitás és üzleti megbízhatóság legkomolyabb követelményeinek.

Az AAA Silver tanúsítvány igazolja, hogy a Dun & Bradstreet objektív vállalatminősítési rendszerében a cargo-partner Kft. az ország vállalatainak legjobb 1%-a közé tartozik. A szigorú szabályoknak való megfelelést, a Dun & Bradstreet vizsgálja és osztályozza, egy folyamatosan ellenőrzött és biztosított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. A Dun & Bradstreet tanúsítvány pozitívan különbözteti meg a minősített vállalatokat a versenytársaiktól.

Becze Attila, a cargo-partner Kft. ügyvezetője megtisztelőnek tartja a vállalat elismerését: „Felelősségteljes szállítmányozóként mindig kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy erős fizetőképességünk fennmaradjon és pénzügyi teljesítéseink a határidő átlépése nélkül történjenek. Pénzügyi stabilitásunk független nemzetközi szakértő általi elismerése tovább erősíti meglévő és leendő partnereink, valamint munkavállalóink belénk vetett bizalmát, ami elengedhetetlen a stabil, hosszú távú üzleti kapcsolatok kiépítéséhez.”

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A Dun & Bradstreet nemzetközi szinten hosszú évtizedek óta minősíti a cégek pénzügyi megbízhatóságát. A Tanúsítvány, mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra, megmutatja a cégek stabilitásának mértékét, amelyet Európa számos országában használják az üzleti élet minden területén.

A minősítés több hivatalos adat forrásának összesítésén, -Magyarország esetében az Igazságügyi Minisztérium adatain, a Cégbíróság bejegyzésein, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, illetve más hatóságok adatain alapul. A minősítés hivatalos források mellett az adott vállalattal kapcsolatos pénzügyi információkat, mint mérlegadatokat, eredménykimutatásokat és trendeket, továbbá a vállalat demográfiai jellemzőit, pl. az életkorát, tevékenységét, méretét és tulajdonosi szerkezetét is figyelembe veszi.

A vállalat számláinak időben történő fizetése kiemelt alapja a minősítésnek, ami nemcsak a jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja a vállalatnak, hanem a következő évben való fizetésképtelenné válásának valószínűségét is.

 „Büszkék vagyunk a tanúsítványra, hiszen nemcsak az elmúlt évek teljesítményének kiválóságát igazolja, hanem garanciát is jelent ügyfeleink számára. Nagy hangsúlyt fektetünk folyamataink fejlesztésére és ügyfeleink kiszolgálására, ezért biztosak vagyunk abban, hogy a cargo-partner Kft. az elkövetkező években is meghatározó szereplője lesz a logisztikai és szállítmányozási iparágnak.” – összegezte Becze Attila.

cargo-partner Kft.

- Hirdetés -