- Hirdetés -

- Hirdetés -

A cargo-partner számos emergency kihívást teljesít

Forrás: cargo-partner

A cargo-partner specialitásai közé tartozik az emergency szállítások sikeres lebonyolítása. A cég naponta többször is bizonyítja ügyfeleinek, milyen gyakorlott módon képes megtalálni a létező leggyorsabb megoldást – legyen szó repülővel, kamionnal, furgonnal vagy helikopterrel történő szállításokról.

Annak ellenére, hogy a szállítmányozási iparág már visszatért a régi kerékvágásba, az ügyfelek halaszthatatlan megoldások iránti igénye továbbra is magas maradt. Ennek eredményeként, a cargo-partner 2022-ben több ezer emergency szállítást valósított meg világszerte.

Fedélzeti futárral érkezett meg az áru Magyarországra

- Hirdetés -

- Hirdetés -

50 raklapnyi áru Kínából Magyarországra történő szállítására kérte fel a szállítmányozót egyik kulcsfontosságú ügyfele. A cargo-partner gyors megoldásként egy prémium légitársasággal történő szállítási opciót javasolt. Az ajánlat elfogadása előtt egy újabb kérés érkezett az ügyféltől: 50 raklapból 2 raklapnyi terméknek még hamarabb kell megérkeznie az ügyfél magyarországi üzemébe, hogy a termelés leállását megakadályozzák. A kérést követően egy fedélzeti futár megbízásával a legkorábban induló járattal el is indította a cég az árut. Amint a futár megérkezett a budapesti repülőtérre, a magyar kollégák azonnal kézbesítették a szállítmányt.

Szállítás Csehországból Mexikóba alig másfél nap alatt

A cég csehországi ügyfele 15 kg-os csomag Mexikóba történő szállítására kért azonnali megoldást. A cargo-partner csapata tíz percen belül elküldte ajánlatát, amit az ügyfél nyomban vissza is igazolt. A cég egyik értékesítő kollégája a legkorábbi járatra helyet foglalva, az ügyfél megkeresése után 4 órával már úton is volt a csomaggal a mexikói gyárba. Alig pár óra múlva a szállítmányt sikeresen kézbesítette, ezzel pedig a logisztikai szállítmányozó megelőzte ügyfele termelésének költségigényes leállását.

Helikopterrel történő szállítás Magyarországon

Egy Magyarországon gyártó autóipari ügyfél a cargo-partner emergency csapatához fordult, hogy termékei elszállítására azonnali megoldást kapjon. Az árukat a magyarországi telephelyről egy furgonnal a legközelebbi repülőtérre szállították, ahol egy helikopterre átrakodva 5 órán belül kézbesítették a termékeket, aminek hála a termelés zavartalanul folytatódhatott a megszokott módon.

A légi osztályokat érintő emergency szállítási megoldásokra vonatkozó számos kérés mellett a cargo-partner közúti csapatai is kiemelkedő fuvarozási igényeket teljesítenek

A cég frankfurti kollégáit pár hete éjfélkor kereste meg egyik ügyfelük. A vállalatot azonnali termelésleállás fenyegette, aminek elkerülése érdekében sürgősen alkatrészeket kellett Írországból a Franciaországban működő gyárába szállítani. A logisztikai szállítmányozó azonnal egy kisteherautót küldött a helyszínre, hogy az áru felvételére és legközelebbi repülőtérre való szállítására minél hamarabb sor kerüljön. Másnap reggel 7 órára a termékek már a gyártószalagon voltak.

Jo Feiks, a cargo-partner Globális Légi Szállítmányozási Igazgatója büszke a cargo-partner emergency csapata által végzett hatékony munkára: A pandémia kezdete óta nagyon gyorsan alkalmazkodtunk a szállítmányozási iparágban jelentkező összes új kihívásra. A nap 24 órájában működő emergency csatornáink Ázsiában és Európában állandó elérhetőséget, gyors reakcióidőt és rugalmas megoldásokat biztosítanak – a charterektől kezdve, a helikoptereken, fedélzeti futárokon át a furgonokig, személygépkocsikig és motorkerékpáros kézbesítésig. Amikor minden másodperc számít, mi minden követ megmozgatunk, hogy személyre szabott megoldást kínálhassunk, a „személyes ügyünknek tekintjük” szlogenünknek megfelelően.

cargo-partner

Akár ez is tetszhet