- Hirdetés -

- Hirdetés -

A cargo-partner tovább terjeszkedik az Egyesült Királyságban

Miután 2021-ben a cargo-partner közös vállalkozásba kezdett az Aztek International Freight Limiteddel, felvásárolta a társaság fennmaradó részvényeit, így a cégcsoportba integrálta a brit székhelyű partnercéget. A cargo-partner ezzel a lépésével két új irodával is bővíti meglévő hálózatát Kelet-Londonban és Bradfordban.

Alig több, mint egy évvel azután, hogy a cargo-partner megkezdte tevékenységét a manchesteri irodában, felvásárolta az Aztek International társaság részvényeinek egyharmadát, ezt követően pedig a társaságot. A cargo-partner brit csapata az elmúlt 15 hónap alatt 13 alkalmazottról 55 főre nőtt az Egyesült Királyságban található három telephelyén.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Erős európai hálózat és a Brexitet követő szakértelem

Stefan Krauter, a cargo-partner vezérigazgatója a következőképpen nyilatkozott a beruházás stratégiai jelentőségéről: „Már 15 éve dolgozunk együtt az Aztekkel és ez alatt az idő alatt kölcsönösen támogattuk egymást az üzletágak növekedésében és fejlesztésében. Ez a felvásárlás jelentősen bővíti szolgáltatási portfóliónkat, különösen az Egyesült Királyságban lévő közúti gyűjtőfuvarozást. Emellett a folyamatosan bővülő csapatunk továbbra is sikeresen támogatja ügyfeleinket, biztosítva az ellátási láncaik megbízhatóságát Európa-szerte, továbbá a Brexit utáni összetett, új vámkötelezettségek lebonyolítását.”

Fókuszban az azonnali megoldások

Amellett, hogy a logisztikai szolgáltató támogatja ügyfeleit a Brexit utáni vámeljárások kezelésében, stratégiai hangsúlyt fektet a rendkívül időigényes szállításokra vonatkozó expressz megoldásokra is. A cargo-partner Egyesült Királyságban lévő kirendeltsége már számos sürgősségi légi szállítmányt kezelt az autóipari, a repülőgépipari, az egészségügyi, a nagykereskedelmi és a gyorsan forgó napi fogyasztási cikkeket forgalmazó ügyfelek számára.

Stratégiai terjeszkedés Nyugat-Európában

Az osztrák székhelyű logisztikai szolgáltató erős közép- és kelet-európai jelenléttel rendelkezik, de a közelmúltban jelentős beruházásokat hajtott végre annak érdekében, hogy tovább bővítse nyugat-európai hálózatát. Amellett, hogy a cargo-partner már 20 éve jelen van Németországban és a Benelux államokban, terjeszkedni kezdett Írországban, Olaszországban, Spanyolországban, Svédországban és az Egyesült Királyságban is, így a régió legfontosabb piacain képviselteti magát. A vállalat 2022-re és azt követő éveire vonatkozó nyugat-európai stratégiai fejlesztési terveinek fontos részét képezi a cég Egyesült Királyságban való jelenlétének további erősítése.

A cargo-partner stabilan kiépített ázsiai szervezete továbbra is folytatja együttműködését európai ügynökeivel, morálisan kezelve az általuk irányított szállítmányokat. „Ez az ő üzletáguk, de együttesen támogatva egymást részesülhetünk a mennyiség és konszolidáció nyújtotta előnyökben, ezért nyitottak vagyunk, ha mások is csatlakozni kívánnak csoportunkhoz” – mondta Roland Kern, a cargo-partner globális hálózatfejlesztés igazgatója.

cargo-partner

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet