A cargo-partner új madridi irodával erősíti spanyolországi jelenlétét

Alig egy évvel azután, hogy a cargo-partner barcelonai képviselete megvetette a lábát Spanyolországban, most megnyitotta második irodáját a madridi Barajas repülőtér közelében. A cargo-partner csapata a két irodában átfogó légi, tengeri közúti és vasúti szállítmányozási szolgáltatásokat kínálnak.

A cargo-partner első spanyolországi irodájának 2022. szeptemberi megnyitása után a helyi ügyfelek növekvő kéréseire reagálva Madridban is irodát nyitott. Oriol Asturgo, a cargo-partner spanyolországi ügyvezetője kifejtette: „Spanyolország fővárosaként és Európa egyik legfontosabb gazdasági központjaként Madrid vonzza a különféle iparágakat és multinacionális vállalatokat. Jól kiépített infrastruktúrája és kiváló kapcsolatai révén ideális város a nyugat-európai terjeszkedésünkhöz. Az új iroda modern környezetet kínál munkatársainknak, és tökéletes helyszínt ahhoz, hogy továbbra is személyre szabott megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek és partnereinknek.”

Az Amerikába irányuló légi és tengeri szállítmányok gyors kezelése

- Hirdetés -

Spanyolország kiváló légi és tengeri fuvarozási csomópont, ami lehetővé teszi a cargo-partner számára, hogy gyors és precíz megoldásokkal támogassák az Európából Amerikába irányuló szállítmányokat. „Az irodánk Európa második legnagyobb kapacitású és ötödik legforgalmasabb madridi Barajas repülőtér közelében van” – mondta Oriol Asturgo.

Madridnak emellett jó összeköttetései vannak olyan jelentős kikötőkkel, mint Valencia és Algeciras, ami megkönnyíti az áruk mozgatását a város és a tengeri kereskedelmi hálózatok között. A cargo-partner rendszeres tengeri szállítmányozási szolgáltatásokat nyújt Spanyolország és Latin-Amerika között, beleértve a kéthavonta zajló LCL szolgáltatást Barcelona és Honduras, valamint Barcelona és Panama között.

Erős jelenlét Európában

Az osztrák székhelyű logisztikai szolgáltató eddig is nagyon erősen jelen volt Közép- és Kelet-Európában, de a közelmúltban komoly erőfeszítéseket tett nyugat-európai jelenlétének erősítéséért. A vállalatnak régóta vannak irodái Németországban, a Benelux államokban, Svédországban és Írországban, de a közelmúltban az Egyesült Királyságban, Olaszországban és Spanyolországban is bővítette hálózatát, így a cargo-partner képviselteti magát a régió legfontosabb piacain.

cargo-partner