- Hirdetés -

- Hirdetés -

A GrECo

A GrECo egy osztrák központú vállalati biztosításokra és kockázatokra specializálódott biztosítási alkusz. Magyarországon már több, mint 30 éve van jelen és szolgálja ki Ügyfeleit, de a CEE, CESE régió többi 17 országában is vannak irodái.

Büszkék vagyunk rá, hogy a kezdetektől fogva családi tulajdonú cég vagyunk, amely ezáltal multinacionális jellege ellenére meg tudta tartani ügyfélközpontúságát. Mindig is az Ügyfeleinkkel való találkozások és rendszeres kapcsolattartás állt a középpontban, hiszen így lehet megfelelő kockázati tanácsadást nyújtani és biztonsággal tervezni a jövőt. Nálunk a bizalom alapkövetelmény.

Egyedi gondolkodás

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Hisszük, hogy amennyi cég, annyi megoldás, illetve amennyi iparág, annyi lehetséges kockázat. Az ördög mindig a részletekben rejlik és nekünk tisztában kell lenni minden lehetőséggel. Éppen ezért lehetetlen, hogy mindenki mindenhez értsen és tökéletes tanácsadást tudjon nyújtani minden biztosítással kapcsolatban egyszerre. A kulcs a specializálódás. Mindennapjainkban az ügyfeleink kockázatainak feltárásában az Account Managerekkel karöltve dolgoznak Specialista kollégáink, akik adott iparágakban, tevékenységekben tudnak szakértő, nemzetközi tanácsokkal szolgálni. Ezáltal az ügyfeleink nem csak a magyar piacról, hanem az egész világról tudnak lehetőségeket összehasonlítani és a számukra legmegfelelőbbet választani.

Gyártó-Tech cégek és a GrECo

A gyártó és tech cégek a cyber kockázatokkal abszolút megérdemlik a helyet az a specializált kockázatok körében. A GrECo-nál azon dolgozunk, hogy olyan megoldásokat és nemzetközi szemléletet kínáljunk az Ügyfeleinknek, amelyek segítenek megérteni a biztosítást, könnyebben eligazodjanak saját kockázataik között. Ennek érdekében saját magunk is fejlesztünk termékeket.

Az egyre erősödő vírustámadások és ebből adódó zsarolások, valamint üzemszüneti események indukálták egyik ilyen termékünk, a CyberSolid megjelenését. Ez a biztosítás bármilyen vállalat számára átfogó védelmet nyújt egy cyber esemény következtében felmerülő károk ellen szublimitek nélkül. Egy ilyen kritikus esemény bekövetkeztével bizony jól jön a szakértői segítség. Önnek nem kell semmivel foglalkoznia, csak felhívnia a kríziskezelőt, aki onnantól átveszi az irányítást, felveszi a kapcsolatot az összes szükséges szakértővel (Jogi, IT, PR, stb) akik a lehető legrövidebb idő alatt megoldják a problémát. Az üzemszünet miatt kiesett árbevétel sem jelenthet problémát, hiszen a biztosító megtéríti! A termék lényege, hogy a nehéz időben levegye a terhet az Ön válláról és visszaállítsa vállalkozását a támadás előtti állapotba.

Az elmúlt évek tapasztalata világított rá, mennyire fontos, hogy a cégek alkalmazottai is részesülhessenek azokban a modern egészségügyi megoldásokban, amelyek széleskörű magánegészségügyi szolgáltatásokhoz adnak hozzáférést egy esetleges sérülés vagy betegség során. Erre adnak megoldást egyedi egészségbiztosítási csomagajánlataink.

Vezető tisztségviselők élete sem lett egyszerűbb az évek során. Az új helyzetek újabb előre nem látható kockázatokat és következményeket rejtenek. Fedje le cége vezetőinek előre nem látható hibáit D&O biztosítással!

Iparági tapasztalataink

Gyakran találkozunk olyan Tech cégekkel, amelyek egy projektjük miatt keresnek fel minket. Ennek oka vagy az, hogy ők maguk kockázatosnak ítélik meg elkövetkező munkájukat, vagy pusztán a megrendelő kéri tőlük adott limit erejéig a szakmai felelősségbiztosítás meglétét. A megrendelői óvatosság abszolút tendenciája az iparágnak, így előfordul, hogy ahány projekt, annyi biztosítás, és akkor a minden cég által ismert és használt általános felelősség, illetve vagyonbiztosításokról nem beszéltünk. Ezek alapján előfordul, hogy adott cégnek van 4-5 darab biztosítása, különböző limitekkel és szublimitekkel, mindegyikhez külön definíciók, értelmezések és fedezetek.

Nem lenne könnyebb egy dokumentumba sűríteni mindent? Nem lenne sokkal jobb, ha nem kellene azon mérgelődni, hogy egy adott kárunk esetében a kötvényben lévő alacsony szublimit miatt alig törleszt a biztosító?

Más szempontból pedig fizetni 4-5 különböző típusú kockázatra egy adott limitet mindig többe fog kerülni, mint 1 kötvényben kezelni mindent.

Ezért állunk mi kapcsolatban olyan külföldi biztosítókkal, amelyek teljes védelmet kínálnak ügyfeleink részére.

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK

A jelenlegi helyzetre való tekintettel ajánljuk figyelmükbe a speciális költségcsökkentő szolgáltatásunkat, azoknak a cégeknek, akik az Okosipar.hu, illetve a NEW technology-n keresztül értesültek rólunk. Ennek keretein belül felajánljuk Önöknek, hogy ingyenesen megvizsgáljuk összes vállalati biztosításukat és igény esetén díjmentesen megversenyeztetjük őket lokális és adott esetben nemzetközi biztosítási piacon, mellyel átlagosan 15-30%-ot tudunk spórolni meglévő biztosítási díjain!

Keressenek minket bizalommal és tegyék próbára szakértelmünk!

Elérhetőség:

Kovács Norbert

Felelősség és Pénzügyi biztosítás Specialista

+36 20 288 2077

n.kovacs@greco.services

www.greco.services

Majoros Alex

Account Manager

+36 20 967 4057

a.majoros@greco.services

www.greco.services

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet