- Hirdetés -

- Hirdetés -

A járműipari marás újdonságai

Új CoroMill® MF80 nagy teljesítményű homlok- és sarokmaráshoz

A Sandvik Coromant, a fémforgácsolás globális vezető vállalata az új CoroMill® MF80-nal bővíti marási kínálatát járműipari marási alkalmazásokhoz ISO K és ISO P anyagokban a 90 fokhoz közeli, rögzítési korlátokkal járó műveleteknél.

A meglévő CoroMill® 345-höz hasonló technológiai platformokhoz képest az új marási termékcsalád 40%-kal könnyebb marótestet kínál alátétlapka-védelemmel és nagy mennyiségű lapkával a biztonságos és stabil megmunkálásért a rezgésekre hajlamos alkalmazásokban is. A 89,5 fokos megközelítési szög lehetővé teszi, hogy a többélű maró közel dolgozzon a befogáshoz, ami nem pusztán nagymértékben növeli a gépkihasználtságot, de hosszabb éltartamot biztosít kevesebb selejt mellett.

A lapkák nyolc forgácsolóéllel, forgácsvédelemmel és optimalizált mikrogeometriával rendelkeznek a jobb biztonság és a forgácselvezetés érdekében, valamint egy wiper éllel a kiváló felületi minőségért. A forgácsolóél ferde a lágy forgácsoló tulajdonság és a kis forgácsolóerők érdekében, ezáltal ideális korlátozott stabilitású alkatrészekhez és gépbeállításokhoz.

Nagyoló sarokmarási teljesítménytesztek során a CoroMill® MF80 figyelemre méltó 67%-os szerszáméltartam-növekedést mutatott a versenytársakkal szemben, ami a teljes teljesítményt 60%-kal növelte. 40 perces megmunkálási időt követően a Sandvik Coromant 15 frissen megmunkált alkatrészt, a versenytárs pedig 9 frissen megmunkált alkatrészt ért el. Az alátétlapka-védelem és a lapkaélek nagy száma hatékonyan csökkentette az alkatrészenkénti költséget a nagyolás alkalmazás során.

Sandvik Coromant

Akár ez is tetszhet