- Hirdetés -

- Hirdetés -

A JD Logistics külön raktárat nyit a nagy tárgyaknak

- Hirdetés -

2020 második negyedéve során a JD.com újabb raktárat nyitott Peking mellett, Hebei tartományban, Langfangban, amely a vállalat első lépését jelentette a nagy és terjedelmes áruk automatizált tárolásában és mozgatásában – jelentette be az e-tailer vállalat a Q2-es eredménykimutatását kísérő sajtóközleményben.

A kiadvány szerint a rendszer „nagymértékben javítja az árucikkek, köztük a légkondicionálók, hűtőszekrények és bútorok kezelésének hatékonyságát”.

A társaság házon belüli logisztikai ágának, a JD Logistics-nak a második negyedévi árbevétele éves szinten 33,8%-kal nőtt. A vállalat szerint a raktárautomatizáláshoz hasonló technológiákra a JD közvetlen értékesítési platformjain keresztül leadott megrendelések 91%-a a megrendelés napján vagy az azt követő napon megérkezett.

A társaság a negyedév során nagyjából húsz raktárral bővítette hálózatát, és összesen 750 raktárra gyarapította a nagyjából 59 millió négyzetméter területet. A JD.com áprilisban elindította egy órán belüli kézbesítési szolgáltatását „Instant Delivery” néven, néhány JD üzletben és harmadik féltől származó kiskereskedelmi partnernél, miközben növelte részesedését a Dada Groupban, amely az on-demand szállítási partnere.

A cikk eredetileg a NEW technology 5. számában jelent meg. Ha tetszett, fizess elő és tájékozódj okosan, velünk!

Hegyi Heni, Okosipar.hu

Akár ez is tetszhet