A kiállítók döntöttek: elhalasztják az AMB 2020 kiállítást

Elmarad az idei, sőt a jövő évi AMB kiállítás is. A szervezők a döntést a kiállítók által kitöltött kérdőív alapján hozták meg. Az idei és jövő évi fórum helyett a szervezők más formátumú eseményt terveznek az érdeklődők számára.

Az AMB nemzetközi fémmegmunkáló kiállítást szervező Messe Stuttgart által készített felmérés rámutatott arra, hogy nincs reális bázisa a 2020-as összejövetelnek. A megkérdezetteknek mindössze 11,9%-a válaszolt úgy, hogy 2020-ban is részt venne a fórumon, 30,5% 2021-re és 57,6% 2022-re halasztaná az eseményt. Éppen ezért a következő hagyományos AMB 2022. szeptember 13. és 17. között kerül majd megrendezésre.

Mindazon érdeklődőknek, akik a 2020-as rendezvény iránt is érdeklődnének, a szervezők más formátumú eseményt terveznek. A Messe Stuttgart idén AMB Forum névvel szeptember 14. és 18. között a Stuttgarti Nemzetközi Kongresszusi Központban (ICS) megvalósuló asztali kiállításon, matchmaking szolgáltatáson és az iparághoz kapcsolódó beszélgetéseken keresztül hozza össze az iparági képviselőket.

- Hirdetés -

Roland Bleinroth, a Messe Stuttgart elnök-vezérigazgatója hangsúlyozta: „A kiállítók szavazatai egyértelmű válasszal szolgáltak számunkra, és lehetővé tették, hogy véget vessünk az AMB 2020 megvalósíthatóságával kapcsolatos spekulációknak. Amint azt jól tudjuk, a társadalmi távolságtartás, a korlátozott utazási lehetőségek, valamint a jelenlegi általános gazdasági feltételek nem kedveznek annak, hogy az AMB-t ebben az évben is megrendezzük.”

Az új, 2022-es kiállítási dátum minden résztvevő számára tervezési biztonságot teremt a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetben. A Messe Stuttgart a kiállítók mellett a döntéshozatalba aktívan bevonta a promóciós támogatókat is, azaz a VDMA Precíziós Szerszámok Szövetségét, a VDMA Szoftver és Digitalizációs Szövetséget és a Német Szerszámgépkészítők Szövetségét (VDW).

Messe Stuttgart

- Hirdetés -

- Hirdetés -