A logisztikai helyzet egyre fokozódik Törökországban

A Gebrüder Weiss nemzetközi fuvarozási és logisztikai szolgáltató 2022. január 1-től átveszi az isztambuli székhelyű 3S Transport&Logistics vállalatot. A török szállítmányozócég a Törökország és kiemelt kereskedelmi partnere, Németország közötti áruszállításra specializálódott. Az akvizícióval a Gebrüder Weiss megduplázza szállítási volumenét, és vezető szerepet tölt be Németország, Ausztria és Svájc logisztikai folyamataiban. A tranzakcióval a 3S 22 munkatársa immár a Gebrüder Weiss Turkey csapatát erősíti.

„A 3S Transport&Logistics szolgáltatóvállalat az évek során meghatározó szerepet töltött be a török szállítmányozási piacon, mostantól pedig a mi szervezetünk égisze alatt folytatják kiváló munkájukat. Ezáltal megerősödik az isztambuli telephelyünk pozíciója mint stratégiai kapocs, amely összeköti Európát és Ázsiát, illetve az új selyemutat” – magyarázza Thomas Moser, a Gebrüder Weiss Fekete-tenger és FÁK térség regionális igazgatója.

„Az ügyfeleink sokkal szélesebb körű szolgáltatáshoz férhetnek hozzá, a munkatársaink számára pedig új perspektívák nyílnak” – mondja Ilhami Seval és Sehel Zenbil, a 3S Transport & Logistics korábbi ügyvezető igazgatója. Mindketten készen állnak az új kihívásra, és a Gebrüder Weiss törökországi támogatását fogják ellátni tanácsadóként. „A német logisztikai vállalat számára fontos lépés volt a növekedés szempontjából, továbbá a szolgáltatási portfóliójuk is bővülhet ezáltal.”

- Hirdetés -

A Gebrüder Weiss 2012 óta van jelen Törökországban, jelenleg Isztambulban és Izmirben rendelkeznek telephellyel. Fő tevékenységei közé tartozik a részrakomány-szállítás, valamint a légi és tengeri árufuvarozás. Isztambul a Gebrüder Weiss ágazatainak a szívét alkotja, amely Közép- és Délkelet-Európán át a Kaukázusig és Közép-Ázsiáig terjed, s összeköttetést biztosít az új selyemúttal.

Okosipar.hu

Akár ez is tetszhet