A Mazak sikeresnek tartja a szereplését a 2023-as EMO-n

A Yamazaki Mazak a hatalmas látogatói érdeklődésnek és a gyümölcsöző értékesítésnek köszönhetően komoly sikernek tartja a részvételét a 2023-as hannoveri EMO-n.

A Mazak 19 szerszámgépet és tizenegy automatizálási rendszert állított ki a 2023-as EMO-n, többek között új, belépő szintű, függőleges megmunkálóközpontokat, 5-tengelyes és Multi-Tasking szerszámgépeket, lézeres megmunkálógépeket, fogazó célgépeket és egy új, hibrid dörzshegesztési megoldást.

Bár a Mazak a 2019-es kiállításhoz képest kisebb standon és egy másik pavilonban szerepelt, mégis azonos mennyiségű látogatót vonzott a kiállítás, nem utolsósorban számos érdeklődőt regisztráltak. Az EMO szervezői azóta megerősítették, hogy idén 92,000 látogató tekintette meg a kiállítást, amely alátámasztja, hogy a Mazak márkanév továbbra is jól cseng az érdeklődők számára.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A Mazak stratégiája az volt, hogy a 2023-as EMO-n innovatív, megfizethető megoldásokat kínáljanak az Európa-szerte számos kihívással küzdő gyártók számára, az új technológiákkal, a plug and play rendszerű automatizálási rendszerekkel, az INTEGREX család által a kategóriája legjobb Multi-Tasking megoldásaival, mint például az új MAZATROL DX szoftverrel.

Bruno Munier, a Yamazaki Mazak ügyvezető igazgató-helyettese Európában mondta, hogy a 2023-as EMO-n bebizonyosodott, hogy az európai gyártók továbbra is hajlandóak az új technológiákba befektetni. “Nagyon sikeres volt a kiállítás, a standunkat élénk figyelem kísérte az összességében alacsonyabb számú látogató ellenére is. Megadjuk az európai szerszámgép felhasználóknak az, amire vágynak, nevezetesen gyakorlati megoldásokat azokra a gyártási kihívásokra, amelyekkel nap mint nap szembesülnek, különösen a termelékenység és a nyereségesség fenntartása, az emelkedő energiaárak és a szakképzett munkaerő hiánya ellenére.”

“Ennek köszönhetően túlteljesítettük a célkitűzéseinket, és a hét folyamán nagyszámú érdeklődőt vonzott a standunk, véleményünk szerint ez annak a kiváló vezetői szemléletnek köszönhető, hogy hajlandóak befektetni új technológiákba.”

A hét folyamán a Mazak komoly érdeklődést regisztrált a zászlóshajójának számító INTEGREX típuscsaládra, valamint a CV5-500 5-tengelyes megmunkálóközpontra és az újonnan bemutatott VCN és VCE családokra, közéjük tartozik a VCN-700 nagy kapacitású szerszámtárral, a 700 mm-es Y-lökettel büszkélkedő VCN-600 és az új

Munier úr teszi hozzá: “Az Európában gyártott CV5-500 és a belépő szintű megmunkálóközpontjaink rendkívül népszerűek az európai ügyfeleink körében, akik kiváló minőségű szerszámgépeket szeretnének beszerezni versenyképes áron. A kiállított három INTEGREX típusunkat szintén komoly érdeklődés övezte azon gyártók részéről, akik a rendkívül összetett Multi-Tasking megmunkálásra specializálódtak. Összefoglalva, a 2023-as EMO kiváló lehetőség volt a technológiai tudásunk bemutatására és elégedettek vagyunk az eredményekkel.”

Mazak

- Hirdetés -