- Hirdetés -

- Hirdetés -

A Siemens új kommunikációképes termosztátjai, melyek energiát takarítanak meg

A Siemens Smart Infrastructure bemutatja új RDG200 termosztátválasztékát az egészséges és produktív beltéri klíma kialakításához.

A munkahelyekre való biztonságos visszatérés biztosításához a bennük tartózkodók egészségének megóvása és javítása, továbbá termelékenységük fokozása érdekében kulcsfontosságú a helyiségek automatizálása. Az új termékválaszték ezt a megközelítést alkalmazza. Kétféle variációval érkezik, melyek a hőmérséklet és a páratartalom szabályozása mellett fejlett KNX kommunikációt biztosítanak az érzékelők és a működtető egységek, illetve a Siemens épületirányítási rendszerei, pl. a Desigo vagy a Synco között. Mindez kiváló levegőminőséget biztosít, a szabályozott beltéri klíma megnyugtató tudata mellett. Az új RDG200 termosztátok úgy lettek kialakítva, hogy a kereskedelmi épületek többségében – köztük szállodákban, irodákban és oktatási épületekben – alkalmazhatók legyenek. A költséghatékonyság érdekében a helyiségek összes elképzelhető energiatakarékossági stratégiáját támogatják, köztük a helyiség használatán alapuló megtakarítást a jelenlét érzékelésével, kulcskártya-olvasókkal vagy időprogrammal és a beállítások különböző korlátozásaival. A modern dizájnt és egyérintéses Green Leaf gombot kínáló új termosztátok visszajelzést adnak a helyiség energiahatékony működéséről, és a felhasználó kezébe adják az energiatakarékosság irányításának kulcsát.

Vékony és lapos új dizájn

A helyiségek automatizálásának összes funkcióját egy mindössze 25 mm vékony, nagyméretű és háttérvilágítással rendelkező képernyőt és intuitív érintőgombokat kínáló eszközben ötvöző új termosztátok bármely helyiség elegáns kiegészítői lehetnek. Érintéssel működő gombjaik és forgatógombjuk megelőzik a por és a piszok lerakódását, így könnyen és gyorsan tisztítható felületet biztosítanak. A baktériumok és vírusok terjedésének meggátolására a termosztátok higított alkohollal fertőtleníthetők. A képernyő és a gombok a paraméterek beállításain keresztül testreszabhatók a különböző felhasználási területekhez való igazodáshoz. A képernyő közérthető ikonjai révén az eszközök intuitív vezérlést biztosítanak.

Univerzális megoldás helyiségek szabályozásához

Az RDG200 termosztátok tesztelt alkalmazások és sokoldalú vezérlési kimenetek széles skáláját kínálják, hogy beépített érzékelőik és rugalmas betáplálásuk révén számos iparág alkalmazásait lefedjék. Az új termosztátok széles körben alkalmazhatók, a fan-coiloktól a hőszivattyúkon át a fűtött vagy hűtött mennyezetekig. A kimenetek széles választékával (be/ki, PWM, DC 0-10 V, háromállású) univerzális megoldást kínálnak helyiségek szabályozásához.

Gyors telepítés és üzembe helyezés

Az egyszerűen bekábelezhető szerelőlemeznek és többféle telepítési opciónak – pl. rendszereszközöknek, DIP kapcsolóknak és az okostelefonos PCT Go alkalmazásnak – köszönhetően a telepítés és az üzembe helyezés percek alatt elvégezhető. A rövid hatótávú kommunikációs technológián (NFC) alapuló PCT Go alkalmazás számos lehetőséget kínál: „másolás és beillesztés” funkciókat különböző eszközökből, importálási és exportálási beállításokat e-mailhez vagy üzenetküldő alkalmazásokhoz, ezen funkciók még a bontatlan készülékekkel is elvégezhető.

Siemens

Akár ez is tetszhet