A termeléshez vezető biztonságos út

Az iSaac üzleti folyamatokat automatizál, amelyek az ipari területre való bejutást segítik. Ezek jelenleg humán munkaerővel zajlanak, ami rengeteg hibázási lehetőséget hordoz magában. A vállalatok túlnyomó többsége nagy hangsúlyt fektet a biztonságra.

Az ipari területre való bejuttatási rendszernek alapvetően az lenne a célja, hogy szűrőfunkciót lásson el. Az iSaac berendezésbe integrált szenzorokkal mérhető jellemzőket – alkoholos befolyásoltság, testhő – állapíthatunk meg azokról, akik jogosultsággal vagy a nélkül szeretnének bejutni az adott területre.

A PAN Corp Reorg Kft. saját fejlesztésű szoftver- és hardvermegoldása lehetővé teszi a termeléshez vezető út biztonságossá tételét. A berendezés már az első lépésben megóvja a munkáltatót és az alkalmazottat, a vezérigazgatót és a fizikai munkást a betegségből, fizikai gyengeségből eredő vagy esetleg az alkoholos befolyásoltság miatt bekövetkező balesetektől.

- Hirdetés -

Minden a bejáratnál kezdődik!

„Szerintünk az ipar 4.0 is a bejáratnál kezdődik. A termékünkkel, illetve üzletpolitikánkkal a termeléshez való eljutásra, az oda vezető útra fókuszálunk. A szenzoros érzékelő, az automatizáció biztosítja, hogy modern környezetbe érkezzenek az adott vállalat munkatársai. Egy újfajta vállalati kultúra születik, ahol már a belépés is követelményekhez kötött, ezzel megváltozik a munkahely megítélése az ott dolgozók szemében” – hangsúlyozza Oláh Tibor, a PAN Corp Reorg Kft. ügyvezetője.

Modern biztonsági őr

Az iSaac berendezése a humán munkaerővel szemben nem fárad el, nem megy szabadságra, és nem betegszik meg. Emellett kizárja a szubjektivitást a beléptetési folyamatból, kizárólag a szenzorai által érzékelt tényezőkre hagyatkozik. Az emberek nem nyújthatnak minden téren százszázalékos eredményt, de egy automatizált rendszer igen. A kibúvóktól mentes, teljes körű ellenőrzést az iSaac rendszere biztosítja, így biztonságosan lép be mindenki a termelési területre.

Objektív, költséghatékony, és megőrzi a biztonságot

A rendszer a humán munkaerővel szemben jóval költséghatékonyabb. De emellett még számos jó tulajdonsággal rendelkezik. Az automatizáció már a gyár, az épület vagy az iroda bejáratánál elkezdődik, kezeli és ellenőrzi a forgalmat. Ezáltal megelőzhetők az illetéktelen behatolások, illetve az esetleges lopások. Használata segítségével pontos információkkal fogunk rendelkezni a helyiségben tartózkodó személyekről, az adatokat pedig felhőben tárolja. További előnye, hogy könnyen telepíthető, és szinte azonnal beüzemelhető az ország bármely pontján.

Kis lépés az embernek, nagy lépés a vállalatnak

Az iSaac használata egyszerű, bárki által könnyen kezelhető. A bejárathoz érkező személy rááll az eszköz mérőlapjára, ami aktiválja a kezelőrendszert. A berendezés képes megkülönböztetni az eltérő státuszú belépőket, mint például: vendég, dolgozó, szállító, külső kivitelező és még sorolhatnánk. A meghatározott paramétereket pedig kiváló pontossággal méri.

Az intelligens biztonsági rendszer felhő alapon működik, növeli a hatékonyságot és a biztonságot, emellett pedig csökkenti az adminisztrációs, valamint a biztonsági személyzetre költött összeget.

Költséghatékony támogatás

Az iSaac rendszert a PAN Corp Reorg Kft. rendkívül kedvező feltételek mellett biztosítja. A demózással egybekötött ingyenes termékmintával könnyen képbe kerülhetnek az érdeklődők a működési mechanizmusokkal kapcsolatban. A 15 napos térítésmentes teszteléssel élesben is kipróbálható a rendszer. Ezt követően többfajta konstrukció keretében igényelhetik, akár havi díjas bérleti formában vagy vásárlással használhatják tovább a telepített platformokat.

Némethi Botond, Okosipar.hu
A cikk eredetileg a NEW technology GÉPVILÁG kiadványban jelent meg.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet