A Xerox bemutatta az ipari keresletet kielégítő nyomdai innovációs csomagját

Kilenc új termék és kiegészítő a nyomdai szolgáltatók termelékenységének és nyereségének növelése érdekében

A Xerox bejelentette legújabb nyomdaipari innovációs csomagját, beleértve az új nyomdagépeket, a meglévő nyomtatók technológiai fejlesztéseit, valamint a sebességet és a termelékenységet javító mesterséges intelligenciát és automatizálási funkciókat.

A globális partnerek és ügyfelek körében tartott virtuális eseményen a Xerox a következő újításokat mutatta be:

  • Color Accelerator modul a Baltoro számára, a tintasugaras alkalmazások kibővítéséhez és a tintatakarékos automatizáláshoz
  • A fluoreszkáló rózsaszín hozzáadása az Iridesse nagyteljesítményű színes digitális nyomdagéphez, bővítve annak fémes, fehér és átlátszó színpalettáját
  • Három új nyomtató, amelyek nagyobb mennyiségre, több médiumra és kiterjesztett színválasztékra képesek a VersaLink és a Versant családban
  • Két nyomtatási sebesség frissítés a Xerox Nuvera sorozathoz a piacvezető teljesítmény érdekében
  • AI-képes médiakezelő szoftver, amely kiváló képminőséget tesz lehetővé minimális beállítási és használati idő mellett
  • Automatizált munkafolyamat-frissítések a díszítések zökkenőmentes nyomtatásához a FreeFlow Core 6.0 segítségével

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A színes nyomdatechnológiai piac vezetőjeként a Xerox elkötelezett amellett, hogy segítse az ügyfeleket üzleti tevékenységük bővítésében, termelékenységüket új technológiák bevezetésével javítsa és támogassa őket meglévő befektetéseik értékállóságának új eszközökkel és funkciókkal történő megőrzésében.

A digitális nyomtatási funkciók és kapacitások bővítése növeli a jövedelmezőséget, magasabb árrést tesz lehetővé, és könnyebbé teszi a nyomdai szolgáltató szektorban működő ügyfelek számára, hogy új területekre terjeszkedjenek.

A Keypoint Intelligence szerint a digitális nyomtatás bővítése várhatóan évi 25 milliárd dollárt hoz, és 50-400 százalékkal növelheti a nyomtatási szolgáltatók üzleti hasznát. Azáltal, hogy könnyebbé, testreszabhatóbbá és gyorsabbá teszi az egyes oldalak előállítását, a Xerox technológiája számos belépési lehetőséget kínál az ügyfelek számára üzleti tevékenységük bővítése és profitjuk növelése érdekében.

„A nyomtatási funkciók kiterjesztése a leggyorsabban növekvő szegmens a nyomdaiparban, a Xerox pedig a megoldások legszélesebb palettáját kínálja az ügyfelek üzleti növekedéséhez” – mondta Tracey Koziol, a Xerox globális ajánlatokért felelős alelnöke. „Az általunk bemutatott új technológiák és alkalmazások kibővítik a meglévő eszközök képességeit és profitpotenciálját, miközben az új nyomtatók megfelelnek a nagyobb mennyiség és a kiterjesztett média- és színpaletták iránti igénynek. Ennek köszönhető, hogy a Xerox továbbra is vezető az ipari nyomtatás területén.”

Xerox Color Accelerator a Baltoro számára

A Xerox Baltoro™ High Fusion Inkjet nyomdagép a B3 vágottív tintasugaras piac első számú szereplője, most helyben frissíthető modult kapott, amely kibővíti eddigi lehetőségeit. A Xerox Baltoro HF Inkjet nyomdagép Xerox Color Accelerator csomagja megnövelt nyomtatási minőséget, kibővített médialehetőségeket és automatizálást tesz lehetővé, hogy a tintasugaras nyomtatás versenyképessé váljon olyan jövedelmező alkalmazási területeken, mint a reklámlevelek, képeslapok és katalógusok nyomtatása. Az intelligens automatizálás révén a Baltoro 50%-kal kevesebb tintát használ a tintasugaras nyomtatófejek tisztításához, mint a versenytársak, növelve az üzemidőt és a termelékenységet, miközben állandó, megbízható minőséget nyújt.

A tavaly bevezetett Baltoro újradefiniálja a tintasugaras nyomdai piacot. A versenytársak gépei méretének, súlyának és energiafogyasztásának töredékéért a Baltoro alacsonyabb teljes életút költséget (total cost of ownership – TCO) kínál, miközben az egyetlen méretezhető, testreszabható platform kategóriájában.

Fluoreszkáló rózsaszín az Iridesse színpalettáján

A Xerox rendelkezik a legszélesebb színkínálattal és CMYK-színtéren túli lehetőségekkel – bármely portfolióval versenyre kelve. Senki nem kínálja a színek, a fémes hatások és a díszítések a Xeroxhoz hasonlóan széles választékát, a kibővített színskála- és médiaopciókat, illetve a digitális bővítési lehetőségeket.

A Xerox Iridesse® nagyteljesítményű színes digitális nyomdagép fluoreszkáló rózsaszínű speciális száraz festék opcióval egészíti ki meglévő CMYK-színtéren túli arany, ezüst, fehér és átlátszó palettáját. Ezek a díszítések lehetővé teszik a nyomtatószolgáltatók számára, hogy ügyfeleik számára megkülönböztető színvonalon kínáljanak figyelemfelkeltő designt és továbbfejlesztési lehetőségeket.

Új VersaLink grafikai nyomtató

VersaLink családunk legújabb tagja a Xerox VersaLink® C8000W, amely a legkedvezőbb belépési pontot kínálja a díszítések piacán. A fehér tonert sötét és színes állományok alapjaként használva, a ciánkék, a bíborvörös és a sárga tonerek teszik élénkebbé a menük, borítékok, ablakragasztások, matricák és címkék képeit. Kis méretű készülékként a C8000W tisztaságot és minőséget kínál, amely kiemelkedik a négyszínnyomás-technológia tipikus mezőnyéből.

Két új Versant

A Xerox két új géppel bővíti Versant nyomdagép-családját, amelyek szélesebb lehetőségeket nyújtanak a nyomathordozók terén, és olyan automatizálási funkciókkal jelennek meg, amelyek csökkentik a személyzeti igényeket és a beállítási időt.

A Xerox Versant® 280 nyomdagép közepes méretű nyomdai eszköz, amely elsősorban a vastagabb papíropciók miatt (400 GSM) jelent hozzáadott értéket például olyan területeken, mint a névjegykártya-nyomtatás. Az All Stocks on Rated Speed (ASRS) opcióval a Versant 280 gyorsabb, mint bármelyik versenytárs a nehéz nyomdai anyagok nyomtatásában. Az ügyfelek milliónyi speciális színt nyomtathatnak az Adaptive CMYK+ készlet használatával, amely a fehér, arany, ezüst, átlátszó és fluoreszkáló színek hozzáadásával teszi egyedülállóvá a Xerox ajánlatát ebben a termékosztályban.

A Xerox Versant 4100 nyomdagép nagyobb mennyiségeket és nagyobb termelési terheléseket képes kezelni, mint a Versant 280, így a telepítési idő csökkentése és a több lehetséges hordozótípusra történő nyomtatás több munkát tesz házon belül is lehetővé, mint bármely versenytárs nyomdagép esetében. A 4100 vastagabb papírkészleteket is kezel, akár 400 GSM-ig. Az automatizált készletkezelés időt takarít meg és csökkenti az emberi hibák lehetőségét.

Gyorsabb Xerox Nuvera-k

A Xerox Nuvera® család nagyteljesítményű munkakörnyezetek számára készült, ügyfeleink tavaly több mint 35 milliárd nyomatot készítettek. A Xerox Nuvera 157 MX Production System és a Xerox Nuvera MX Perfecting Production System monokróm nyomdagépek a mágneses tinta karakterfelismerés (MICR) nyomtatási sebességét korszerűsítették a versenyelőny megőrzése érdekében. A MICR – az a számsor, amely lehetővé teszi, hogy bizonyos számítógépek olvassák és tárolják az egyedi információkat – kulcsfontosságú a banki, bérszámfejtési és kormányzati számlák feldolgozása során, amelyben a Xerox Nuvera tesztelt és biztonságos partner.

Technológia által vezérelt hatékonyság

AI-képes médiakezelő szoftverként a PredictPrint Media Manager az új Versant 4100 alapfelszereltségének része, illetve hozzáadható az Iridesse-hez is. A mesterséges intelligencia használatával a szoftver automatikusan azonosítja a használt hordozót, és megadja a helyes nyomdai beállításokat. A felhasználók egyszerűen beolvasnak egy vonalkódot, beteszik a papírt egy tálcába, és a beállító varázsló segítségével végigvezetik a rendszert az adott alkalmazáshoz.

A FreeFlow® Core 6.0 automatizálja a fájlok nyomtatási előkészítésének folyamatát, és most magában foglalja a CMYK-színtéren túli kiterjesztéseket is. A FreeFlow Core előre programozott munkafolyamatok segítségével zökkenőmentesen alkalmazza az olyan díszítéseket, mint az arany, ezüst, fehér, átlátszó és fluoreszkáló – a forrásfájl megváltoztatása nélkül.

„Ezek az új termékek és funkciók jelentik jelenleg azt a technológiailag optimális pontot, ahol a végpontok közötti megoldások támogatják ügyfeleinket abban, hogy megkülönböztessék és bővítsék üzleti tevékenységüket bármilyen gazdasági környezetben” – mondta Marybeth Gilbert, a Xerox termelési üzletágának alelnöke és vezérigazgatója. „Ügyfeleink tudják, hogy üzleti igényeikhez igazítva számíthatnak a Xerox innovációjára.”

Xerox

- Hirdetés -