- Hirdetés -

- Hirdetés -

A Yamaha Motor új robotikai üzletágat hoz létre Szingapúrban

A Yamaha Motor a felületi telepítésű, illetve ipari robotok területén végzett gyártói keresztértékesítéssel szeretne új ügyfeleket szerezni Délkelet-Ázsiában és Indiában, ezért új vállalatot létesít Szingapúrban – adta hírül a cégre hivatkozva a The Robot Report. Az új egység nemcsak eszközök eladását tűzte ki célul, hanem a nemzetközi szabványoknak megfelelő, magas színvonalú, értékesítés utáni szolgáltatások nyújtását is. A vállalat a forgalmazói támogatási rendszerét ugyancsak erősíteni fogja, miközben a forgalmazói hálózat bővítésén dolgozik.

Az új vállalat neve Yamaha Robotics Solutions Asia Pte. Ltd. lesz; az irodáját, felszereléseit és egyebeket most kezdik telepíteni, hogy a 2023 júliusára ütemezett indulás időben megtörténjen. A Yamaha Motor célja, hogy a vállalat szingapúri megalapításával az ügyfelek, a forgalmazók és a versenytársak központjainak elérhetőségei keresztezzék egymást, így nagy globális ügyfeleket, valamint olyan partnereket tud szerezni, akik Délkelet-Ázsiába és Indiába helyeznék át gyártási kapacitásaikat.

A robotikai szegmenst a vállalat középtávú menedzsmenttervében stratégiai üzleti területként jelölték meg. Az üzletág a Yamaha One-Stop Smart Solution koncepciója alapján olyan kereteket épít, amelyek lehetővé teszik a kifinomult, mindenre kiterjedő megoldások gyors biztosítását, miközben további üzleti terjeszkedésre törekszik – fűzték hozzá közleményben.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Gábor János, NEW technology

Akár ez is tetszhet