Ahol az ipar, az innovációval és az inspirációval találkozik

Amikor új perspektívát keresünk érdemes kilépni a szokványos közegből. A TECHference ipari konferencia és kiállítás azt hivatott elérni, hogy a különböző ágazatok innovációit bemutassa, elgondolkodtasson és összekösse egymással a szakembereket. Ezen a rendezvényen számos fejlesztést ismerhetünk meg, amelyekből rengeteg inspirációt szerezhetünk. Az eseményen éppen ezért több iparág képviseli magát, az előadók pedig rendkívül sokszínű tematikával készülnek.

Az elektronikától kezdve a robotikán keresztül egészen a fémmegmunkálásig és additív gyártásig tágul a program palettája.

Az OnRobot Hungary Kft. a kollaboratív robotokkal végzett műveletek hatékonyabbá tételén dolgozik. Jelenleg pedig a magyar leányvállalatuk székhelyén fejlesztik legújabb szoftvereiket. Többek között ezek jelentőségét ismerhetik meg az érdeklődők a TECHference konferencián.

- Hirdetés -

Az IoT témája rendkívül izgalmas és inspiratív, hiszen már nemcsak az ipari alkalmazások területén láthatunk számos fejlesztést, hanem az otthonainkban is. Az Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH installációja – amely látható lesz a TECHference kiállításon – azt mutatja be, hogy mi mindenre lehet alkalmazni az okos eszközöket.

A rendezvényen több mint 20 előadást hallhatunk, öt workshopon és három kerekasztal-beszélgetésen vehetünk részt. Mindezt pedig két, rendkívül mozgalmas nap leforgása alatt.

Az első nap fáradalmait, ha lehet így nevezni, egy Gálavacsorával, sőt inkább Partyval pihenhetjük ki. A Pálinkabárt az Okosipar.hu támogatja!

Inspirálódj a vezető hazai innovációkból és regisztrálj a TECHference ipari kiállításra és konferenciára. IDE kattintva adhatod le regisztrációd.

További információk

TECHference ipari konferencia

Akár ez is tetszhet