Az egészségügyi automaták hatékony védelmet biztosítanak a COVID-19 ellen

A koronavírus járvány új kihívások elé állította a gyártó vállalatokat a munkavédelemi előírások betartása és a dolgozók egészségügyi védelme érdekében. Költségoptimalizálás – az elmúlt évtized egyik legforróbb témája, amely most még inkább kulcsfontosságú szerepet tölt be a gazdálkodó szervezetek döntéseiben.

De vajon mennyire visszás téma mások egészsége kapcsán szóba hozni a kiadások mértékét? Etikus-e egyáltalán költségoptimalizálásról beszélni egy olyan járvány kellős közepén, ahol emberek élete a tét?

- Hirdetés -

Ez a megközelítéstől függ:

1. Költségminimalizálás, költségcsökkentés vagy megtakarítás esetén természetesen NEM!

2. Ha azonban a cél a rendelkezésünkre álló anyagi erőforrások optimalizálása, vagyis a védekezésre jutó pénz minél hatékonyabb elköltése, a folyamatok automatizálása,  akkor a válasz egyértelműen IGEN.

Eszközkiadó automaták az egészségünkért

Ez utóbbi cél eléréséhez nyújt kiváló segítséget egészségügyi eszközkiadó automata, számtalan megkérdőjelezhetetlen előnyt nyújtva a védekezéshez. Ezek közül a legfontosabbak:

 • Érintkezésmentes eszköz felvétel (maszk, gumikesztyű, egyéb védőfelszerelés), minimalizálva a személyes kontaktok számát és az esetleges fertőzés átadását a munkavállalók között, a felhasználó a régi leadásával naponta akár több maszkot is felvehet.
 • Praktikus belső kialakítás, akár 1800 maszk vagy 900 kézfertőtlenítő tárolására,
 • 24/7 rendelkezésre állás, ami egy nap alatt akár 2-3 dolgozó munkáját is felszabadíthatja, akiket fontosabb területekre csoportosíthatunk át.
 • Gyors eszköz felvétel, előzetes jóváhagyással, személyre szabottan, akár vonalkóddal, érintőkártyával, vagy PIN kóddal is.
 • Raktárlátogatások minimalizálása, a megtakarított időt pedig szintén a fontos feladatoknak szentelheti a dolgozó.
 • Könnyen fertőtleníthető felület, ami maximálisan megfelel a legszigorúbb higiéniai szabályoknak és előírásoknak is.
 • Visszavételező egység, megoldva a védőeszközök higiénikus összegyűjtését.
Nagyobb segítség, mint gondolná

Az egészségügyi eszközkiadó automaták fontosságára a jelenlegi koronavírus-pandémia okozta szakmai kihívások hívták fel a figyelmet, azaz egy új trendről beszélhetünk.

Ezen túl is nagy érdeklődés övezi a térnyerésüket, hiszen más iparágakban kiváló referenciákkal rendelkeznek az eszközkiadó automaták:

 • Akár 50 százalékkal csökkenhet az eszközfelhasználás: aminek legfőbb oka, hogy a precíz elszámolásnak köszönhetően csak akkor veszik fel a dolgozók az eszközt, amikor arra tényleg szükségük van. Megszűnik a „nagyvonalú” eszköz felvétel, így egységnyi büdzséből több munkavállaló védekezése oldható meg, szakszerűen.
 • Akadályozza meg a jogtalan felhasználást és pazarlást!  A névre szóló eszköz felvétel erre is megoldást kínál.
 • Integrálható a vállalatirányítási rendszerbe: Az egészségügyi eszközkiadó automaták kiválóan integrálhatóak a legtöbb vállalatirányítási rendszerbe. Ez nemcsak átláthatóvá teszi a folyamatokat, hanem időt is takarít meg a vezetőknek, amit a riportálás helyett a valóban fontos feladatokra fordíthatnak.
 • Töltés és termékajánlat: Az automaták töltése és a termékek beszerzése külön energiát igényel.
  Legjobb olyan rendszert választani, ahol teljes körű szolgáltatást nyújt a beszállító.
+1 tipp a Covid-19 ellen!

Sok helyen megfeledkeznek a cipőn át terjedő fertőzésről, ami valós veszélyt hordoz magában. Azt javasoljuk gondolja át ezt a  potenciális fertőzési forrást is.

 • Dolgozók esetében a higiéniai szabályoknak megfelelő munkavédelmi lábbeli lehet a megoldás.
 • Látogatók számára pedig az egyszer használatos lábzsák viselése, ami már automatikus adagoló formájában is elérhető.

Felvetődhet Önben a kérdés, hogy mi lesz az automatával a vírus után?! Ne aggódjon az automatába több százféle termékajánlatunk van, legyen az egészségügyi, mint pl. hidratáló szerek, női higiéniai termékek, valamint munkavédelmi eszközök, amiket időszakosan is kiadhat dolgozóinak: kesztyűk, láthatósági mellények, szemüvegek. Ezért sem szerencsés “COVID-Automatának” titulálni ezt a rendszert, hiszen az egészségügyi és munkavédelmi termékek szinte teljes skáláját képes tárolni és adagolni.

Ha felkeltettük az érdeklődését vagy további kérdése lenne az eszközkiadó automatákkal kapcsolatban, akkor töltse le a Hahn+Kolb kiadványát, vagy keresse fel a  marketing@hahn-kolb.hu e-mail címen vagy a +36 1 371 29 00 telefonszámon munkatársukat.

Hahn+Kolb

- Hirdetés -

- Hirdetés -