Az Element Logic telepítette az AutoStore rendszert a Scandinavian Cosmetics-nél

A Scandinavian Cosmetics egy új, malmöi raktárban automatizálja működését, Svédországban. Az Element Logic AutoStore rendszerének hatóköre kiterjed a tárolásra és a szedésre is. Az AutoStore rendszer akkumulátorról üzemelő robotokból, tárolóelemekből és alumíniumhálózatból áll.

A Scandinavian Cosmetics új, 64 583 négyzetméteres raktárában 30.000 tárolóelemmel rendelkező rendszer épül. Ezek rendelkezésre állását az AutoStore munkaállomások számára a gyűjtéshez és csomagoláshoz 35 robot biztosítja, annak érdekében, hogy megfeleljenek a Scandinavian Cosmetics igényeinek, ami szalagonként 900 rendelést jelent óránként.

A vállalat Norvégiában és Svédországban is megtalálható, de úgy döntött, hogy teljes tevékenységét Malmöbe telepíti, aminek elengedhetetlen része volt az automatizáció és az AutoStore rendszer használata. Joakim Johnsson, a Scandinavian Cosmetics vezérigazgatója elmondta: „Világos növekedési törekvéseinkhez, elengedhetetlen volt az AutoStore-ba történő befektetés. Ennek révén optimális feltételeket teremtünk ahhoz, hogy gyorsan és egyszerűen növelni tudjuk tárolókapacitásunkat.” Az AutoStore megoldása a tervek szerint 2021 tavaszán kezdi meg működését.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Hegyi Heni, Okosipar.hu

- Hirdetés -