Az Eplan új licenc előfizetési modellt jelentett be

Javában zajlik az ipar átalakulása, ennek eredményeként pedig a piaci viszonyok is változnak. Az Eplan következetesen alkalmazkodik ezekhez a változásokhoz: 2021 augusztusától az új szoftverlicenceket kizárólag előfizetéses modellben teszi elérhetővé. A nagyobb rugalmasság különösen az ügyfelek számára lesz előnyös.

2021. augusztus 1-jétől az Eplan kizárólag előfizetéses modellben kínálja az új licenceket. „Ügyfeleink érdekében 100 százalékban a jövő elvárásaihoz igazítjuk az üzletpolitikánkat – magyarázta Sebastian Seitz, az Eplan vezérigazgatója a változásokat. – Ez az úttörő döntés mind a jelenlegi, mind az új ügyfeleink számára gyümölcsöző lesz.” Seitz biztos abban, hogy az olyan előnyök, mint a vonzó belépési feltételek, az előfizetés időtartamának rugalmassága, valamint az Eplan következő verziójában megjelenő átfogó új funkciók semmi kívánnivalót nem hagynak maguk után.

A lényeg: intenzív párbeszéd az ügyfelekkel

- Hirdetés -

„Tevékenységünk középpontjában mindig az ügyfeleink sikere áll – jelentette ki Seitz. – Szoftverfejlesztéseinkkel teljes mértékben az ügyfelek igényeit kívánjuk kiszolgálni és egyúttal inspirálni szeretnénk őket.” Ez a megállapítás egyben a vállalat hitvallását is jelzi: az ügyfelek sikerének biztosítása és előmozdítása a hatékony tervezés segítségével. Seitz vezérigazgató ezenkívül azt várja, hogy az előfizetéses modell még intenzívebb párbeszédet indít majd el az ügyfelekkel. „Tovább akarjuk erősíteni a kapcsolatot ügyfeleinkkel. A digitális és az ipari átalakulás idején a szoros kommunikáció képezi a siker alapját mindkét oldalon.”

Az új előfizetési feltételek meglévő ügyfeleink számára azonnal elérhetővé válnak. Az új és a jelenlegi ügyfelek azonban 2021. július 31-ig változatlanul öröklicencként vásárolhatnak új, vagy további licenceket.

Eplan

- Hirdetés -

- Hirdetés -