- Hirdetés -

- Hirdetés -

Az MVM Csoport e-autós lakossági tartósbérleti szolgáltatást indít

Az MVM Csoport elkötelezett a fenntartható elektromobilitás további fejlesztése iránt, ezért indította el MVM GO nevű e-autós lakossági tartósbérleti szolgáltatását – mondta az MVM Csoport kereskedelmi és ügyfélkapcsolati vezérigazgató-helyettese kedden Zsámbékon.

Tomaj Balázs, a Drivingcamp autós és motoros tanpályán tartott sajtótájékoztatón hangsúlyozta, elkötelezettségüket jelzi, hogy a MÁV-Volánbusszal közösen részt vesznek a tömegközlekedés elektrifikációjában, és aktív szerepet vállalnak a rövidtávú városi közlekedési igények kiszolgálásában, a mikromobilitási eszközök piacán is. Emellett folyamatosan fejlesztik a töltési szolgáltatásaikat is – tette hozzá.

Az eddig megtett lépések mellett keresik az elektromobilitást ösztönző új lehetőségeket, ezek egyike a tartósbérleti szolgáltatás, amely úttörő kezdeményezés a hazai lakossági piacon.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A rendezvényről kiadott közlemény szerint az MVM GO az MVM Csoport és a Mercarius Flottakezelő e-autós lakossági, tartós bérleti szolgáltatása a vállalti lízingeknél megszokott komplex szolgáltatásokat nyújtja lakossági ügyfeleknek. A 36, 48, 60, vagy 72 hónapos futamidővel választható tartósbérleti konstrukció teljes körű szolgáltatáscsomagot kínál – karbantartással, téli-nyári gumicserével és biztosítással – kiegészítve egy 4 órás vezetéstechnikai tréninggel.

Alkér Zoltán, az MVM Csoport infrastruktúra vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy az új szolgáltatást az teszi teljessé, hogy az MVM Mobiliti, amely az ország legnagyobb elektromos töltőhálózati üzemeltetője, 2022. január 1-től több mint 1500 kútoszlopán kizárólag megújuló forrásból származó zöld energiát nyújt felhasználásra. Hozzátette, hogy a Mobiliti szolgáltatása Európaszerte 180 ezer töltőponton érhető el.

MTI

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet