Bemutatkozik az ISOFÓRUM Egyesület

Az ISO 9000 FÓRUM közhasznú egyesület 1994 december 14-én alakult meg 42 lelkes vállalkozás összefogásával. Az ISOFÓRUM olyan szervezetek egyesülése, amelyek rendelkeznek valamilyen tanúsított irányítási rendszerrel (MIR, KIR, MEBIR, IIR, EIR, stb.) vagy elkötelezettséget tanúsítanak a minőségszemlélet terjesztése, illetve a TQM (Teljes Körű Minőségirányítás) és minőségfejlesztési eszközök gyakorlatba ültetése érdekében.

Tagjaink között számos ipari ágazatot képviselő Kkv-k és nagyméretű vállalatok, szolgáltató szervezetek, egyetemek, egészségügyi intézmények, tanúsító és tanácsadó szervezetek, stb. szerepelnek. Az egyesületnek közel 300 Jogi tagja és közel 200 Egyéni tagja van.

JÖVŐKÉPÜNK

Az ISOFÓRUM Egyesület Magyarország legismertebb és legelfogadottabb minőségügyi egyesülete, amely minőségi szolgáltatásokat nyújt.

KÜLDETÉSÜNK

A minőség iránt elkötelezett tagszervezetek és egyének (Tagság) együttműködésének szervezése annak érdekében, hogy azok a – gyakorlatban már működő, a nemzetközi követelményeknek igazoltan megfelelő – minőségkultúrát tovább erősítve és terjesztve minél magasabb szintre emeljék versenyképességüket.

Az ISOFÓRUM fő rendezvénye immár a 30. éve megtartott Nemzeti Minőségügyi Konferencia (NMK), melyen 300-330 fő vesz részt és 35-40 előadó adja át tapasztalatait a résztvevőknek. A konferencián külön szekciót biztosítunk az Integrált irányítási rendszerek bemutatásának, a LEAN, Kaizen, HR és EFQM szervezeti kiválóság szemléletnek, az Ipar 4.0, Ipari digitalizáció, körforgásos gazdaság és a fenntarthatóság témaköröknek, ahol kiváló cégek szakemberei és felsőoktatási pedagógusok ismertetik tapasztalataikat.

Tavaszi és őszi szakmai konferenciákat rendezünk és 8-10 alkalommal szervezünk térítésmentes szakmai rendezvényeket és tapasztalatcsere céglátogatást kiváló vállalatokhoz és jól működő intézményekhez a Best Practice módszerek megismerése érdekében: pl. Grundfos Gyártó Kft. Székesfehérvár, Continental Automotive Veszprém, KNORR-Bremse Fékrendszerek Kft. Kecskemét, Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt., Paksi Atomerőmű Zrt., Macher Zrt. Székesfehérvár, KNORR-Bremse VJRH Budapest, AUDI Hungária Zrt. Győr, ZWACK Unicum Nyrt., Mercedes Benz Kft., HungaroControl Zrt., ROTO Elzett Certa Kft., stb. szerepeltek a meglátogatott vállalatok között.

Forrás: ISOFÓRUM

Tevékenyégeinkről a (www.isoforum.hu) weboldalon tájékozódhat.

Az ISOFÓRUM EGYESÜLETI tagság az alábbiakat biztosítja:

  • Kedvezményes részvételi lehetőség (-25%) a szeptemberi Nemzeti Minőségügyi Konferencián, mely a legnagyobb országos szakmai rendezvény a minőségügyben.
  • Térítésmentes tagsági részvétel évi 6-8 alkalommal a tapasztalatcsere céglátogatásokon.
  • Folyamatos tájékoztatás és információk az országos minőségügyi rendezvényekről.
  • Aktív részvételi lehetőség egy olyan közösségben, mely közhasznú tevékenységet végez, két évtizede tanúsítottan működő szervezet, átlátható és pénzügyi stabilitással rendelkezik, tagsága elkötelezett a minőségszemlélet és a minőségtudatosság terjesztése tekintetében, az SDG fentarthatósági célok megvalósítása céljából.
  • A hagyományőrzésen alapuló elismerésekből való tagi részesülés.

 Az ISO 9000 FÓRUM az a közhasznú minőségügyi szervezet, amely hozzáadott értéket nyújt tagságának.

ISOFÓRUM Egyesület

Akár ez is tetszhet