CES 2022: hordozható 4K projektort mutatott be az Anker

A Nebula Cosmos Laser 4K annyira célegyenesben van, hogy néhány napon belül be lehet rá fizetni Kickstarteren, és az első darabokat márciusban már szállítják is – osztotta meg a What HiFi. Az Anker all-in-one megoldást kínál: a projektor wifi-kapcsolattal, beépített Dolby hangfalakkal és Android TV 10 streaming megoldásokkal büszkélkedhet. Igen, ha otthonra kell: van Netflix, HBO is – hétezer egyéb alkalmazás mellett, és az okostelefon kijelzője ugyancsak kivetíthető.

Az Ankernek nem ez az első hordozható projektora (ott volt korábban a HD felbontású Nebula Solar), viszont a 4K minden eddiginél jobb felbontást, a 2400 lumen pedig rekordfényes képminőséget garantál. Utóbbihoz érdemes hozzáfűzni, hogy megfejelték az ALPD 3.0 lézertechnológiával, ami további húsz százalékkal növeli a fényforrás hatékonyságát.

Ha az otthon, az irodában vagy a gyárban bárhová kényelmesen hordozható projektor fentebb írt tulajdonságai nem lennének elég meggyőzőek, akkor itt az igazi varázslat: a Dolby hangzás. Erről egyetlen beépített 30 Wattos hangszóró gondoskodik, és a gyártó ígérete szerint nemcsak hozza, hanem fokozza is a moziban megszokott élményt. Bár ezt az állítást látatlanban nem illik nem elhinni, aligha baj, hogy a készülék AiFi (Artificial Intelligence Fidelity) megoldással külső hangszórókra szintén csatlakoztatható.

- Hirdetés -

Ennél több részletet nem igazán lehet tudni a Nebula Cosmos Laser 4K-ról, viszont árcédulát már kapott: 2199 fontért, vagyis kb. 950 ezer forintért fogják árulni.

Gábor János, Okosipar.hu

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet