Csatlakozzon a ZEISS Innovation Rocks 2021-es tavaszi programsorozatához!

A ZEISS digitális innovációs programja vezető ipari minőségügyi megoldás újdonságokat kínál 2021-re.

Június 8-án ismét útjára indul a ZEISS Innovation Rock programsorozata, megadva a lehetőséget az ügyfelek számára, hogy magával ragadó és interaktív módon tapasztalhassák meg az ipari méréstechnika legújabb fejlesztéseit. Az innovatív digitális formátumban megjelenő tavaszi kiadás öt élő esemény keretében mutatja be a legfrissebb termékbevezetéseket interaktív bemutatók és webináriumok keretében – az ügyfelek irodájukban vagy otthonukban kaphatnak naprakész információkat a legfrissebb fejlesztésekről.

Az idei tavaszi kiadás a CT szkennelés leegyszerűsítésének új szintjébe vezet be, mindezt az ipari alkalmazások egyszerű, mégis alapos vizsgálatának szolgálatában, új utakat mutat a gyártási hatékonyság rejtett lehetőségeinek valódi termelékenységfokozó tényezővé fordítására, új programmal segíti az orvostechnikai ipar beszállítóit a legmagasabb minőségi normák teljesítésében, és vadonatúj, egyszerűen használható 3D szkenner megoldást kínál a gyártók számára, sok egyéb mellett. Minden egyes „Rock” egy-egy termékbevezető show-ból és az azt követő webináriumból áll, melyek a termék innovációkat, alkalmazási trendeket és a legjobb gyakorlatokat hivatottak bemutatni. A webinárium keretében az ügyfelek eloszlathatják felmerülő kétségeiket a kérdés-felelt részben, illetve tanulhatnak más méréstechnikai szakemberektől, valamint a ZEISS szakértőitől. Minden esemény élőben is követhető, vagy utólag is megtekinthető.

Program és regisztráció
  1. Rock, június 8.: Fedezze fel az egyszerűség új szintjét a CT technológiában! (Discover the new level of simplicity in CT technology)
  2. Rock, június 9.: Engedje szabadjára a gyártási folyamatok rejtett hatékonysági tényezőit! (Unleash hidden efficiencies in manufacturing processes)
  3. Rock, június 10.: Minőségbiztosítás az egészségügyi szabványok terén (Quality Assurance for Medical Standards)
  4. Rock, június 15.: Váltsa valóra a #HandsOnMetrology segítségével! (Make it happen with #HandsOnMetrology)
  5. Rock, június 16.: Digitális belépő a méréstechnika minden területébe (Your digital access to all things metrology)

Töltse le a teljes programot, foglalja le a bemutatókat a naptárban vagy regisztráljon az Önt érdeklő web szemináriumokra:

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Az ügyfélközpontúság és előremutató gondolkodás digitális kifejeződése

Ez az innovatív digitális formátum 2020-ban fogant, amikor is egyértelművé vált, hogy idővel az ügyfelek elérése javarészt digitális csatornákon keresztül történhet majd. „Az új helyzetre reagálva hoztunk létre egy teljesen új digitális programot, melyen keresztül bemutathatjuk innovációinkat, ugyanakkor ügyfeleinkkel is szoros kapcsolatban maradhatunk” – idézi fel Marc Wawerla, a ZEISS Industrial Quality Solutions részlegének vezetője.

Pedro Yanez, ZEISS Industrial Quality Solutions részlegének globális marketing, digitális és kommunikációs igazgatója még hozzátette: „Az Innovation Rocks programsorozatunk előremutató szemléletünkről tesz tanúbizonyságot. Tervezési folyamatunk szerves részévé tettük magát a bizonytalanságot, és így folyamatosan elérhetjük ügyfeleinket, még a legnehezebb időkben is.”

Zeiss

Akár ez is tetszhet
https://www.okosipar.hu/wp-admin/post.php?post=7773&action=edit#