Deutsche Messe: Pályázzon a ROBOTICS AWARD-ra

Több éves szünet után a Deutsche Messe ismét meghirdeti a ROBOTICS AWARD-ot a HANNOVER MESSE 2025 kapcsán, mely a robotizált automatizálási és logisztikai megoldásokat díjazza. Németországi és külföldi cégek, intézmények is pályázhatnak, függetlenül attól, hogy kiállítanak-e a HANNOVER MESSE 2025-ön.

A ROBOTICS AWARD-dal a Deutsche Messe folytatja az éves felhívást a rangos felhasználói díjra. A beküldött pályázatok közül egy szakmai zsűri három megoldást fog díjra jelölni. A megoldásokat technikai innovációjuk, piacra kerülési készségük és gazdasági életképességük alapján értékelik.

A díjátadó ünnepség 2025. február 19-én lesz a HANNOVER MESSE sajtóbemutatóján, a Hannoveri Kiállítási Központban. A három jelölt megoldást több mint 100 nemzetközi újságíró előtt mutatják be, majd bejelentik a ROBOTICS AWARD nyertesét. A győztes átfogó díjcsomagot kap, amely tartalmaz egy kiállítóhelyet a HANNOVER MESSE Application Parkjában, egy előadási lehetőséget a Robotics Forumon, és egy interjút a Robotics Podcastban.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A pályázatok benyújtási határideje 2024. november 11.

További információ!

- Hirdetés -