Duális szakképzés a vírus idején az Audinál

Gyakorlati záróvizsgán adott számot tudásáról az Audi Hungaria és partneriskolái duális szakképzés kurzusán tanuló 137 diák a vállalat Tréning- és Oktatóközpontjában az elmúlt hat hétben.

A vizsgák a vírusbiztos intézkedések betartása mellett, maszkban zajlottak. A vizsgázók a feladatok elvégzése után a szerszámokat letisztították, kiemelten figyeltek a kézmosás fontosságára, valamint a távolságtartásra, amit padlómatricák segítettek.

„A duális szakképzés modell fontos eleme vállalatunk szakember-utánpótlási programjának. Büszkék vagyunk a most vizsgázó tanulókra, akik kiváló eredménnyel teljesítettek. Egyúttal köszönjük a szakoktatóknak és a partnerintézmények tanárainak, hogy magas szakmai színvonalon, innovatív technológiák oktatásával készítik fel a fiatalokat jövőbeli szakmájukra”, mondta Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungaria Személyügyért és Szervezetért felelős igazgatósági tagja. „Meg vagyunk győződve arról, hogy duális szakképzési modellünk sikere is hozzájárul  ahhoz, hogy vállalatunk évek óta az ország legvonzóbb munkáltatói között szerepel”, tette hozzá Dr. Knáb Erzsébet.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A vizsgák során 14 különböző járműipari, elektronikai és fémipari szakma tanulói bizonyították gyakorlati felkészültségüket. A duális szakképzés keretein belül a vállalat évek óta sikeres együttműködést folytat a város középiskoláival.

2001 óta több mint 2 000 fiatal szerezte meg szakmáját a vállalat elismert duális szakképzési rendszerében. 2017 szeptemberétől idegen nyelvű ipari- és kereskedelmi ügyintéző szakmával bővült a duális rendszer az Audi Hungariánál.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Audi

- Hirdetés -