Durable-tippek: a biztonságosabb, komfortosabb, látványosabb raktárért!

A modern munkahelyek számára intelligens termékeket és megoldásokat ígérő DURABLE Hunke & Jochheim GmbH & Co. KG, amely a minőség, design és funkcionalitás hívószavakkal határozza meg magát, hasznos tippeket állított össze a hatékonyabb raktárszervezettségért. Az évszázados múlttal büszkélkedő németországi cég jól tudja, hogy ez kulcsszerepet játszik a produktivitás maximalizálásában, a rendelkezésre álló terület leghatékonyabb kihasználásában és a biztonságos munkavégzés elősegítésében.

Az áru, az eszközök és a személyzet folyamatos mozgása mellett nagyon fontos, hogy a helyiség vizuális jelölései jól láthatók és átgondoltak legyenek. Friss blogbejegyzésében a cég kitér a padlójelölő szalagok, raktárcímkék,  , figyelmeztető és védelmi profilok használatának fontosságára, a bennük rejlő lehetőségekre.

Különféle tevékenységhez különböző padlójelölőt!

- Hirdetés -

A padlójelölő szalagok általában a világos útvonalak és a raktárban kijelölt területek meghatározására szolgálnak. Élénk színű szalagok használatával külön területek alakíthatók ki különböző tevékenységekhez (például tárolás, kiválasztás, csomagolás és szállítás). A szalagok segíthetik továbbá a dolgozókat abban, hogy mielőbb célba érjenek – minimalizálva a terek vagy termékek keresésére fordítandó felesleges időt.

Raktárcímkék a gyorsabb készletkezelésért!

A precíz és jól látható címkék használata nélkülözhetetlen a raktárban a hatékony készletkezeléshez. A címkék elengedhetetlen információkkal bírnak (például termékkódok, leírások, tételszámok, lejárati dátumok), lehetővé téve a dolgozóknak, hogy gyorsan azonosítsák és nyomon kövessék az egyes tételeket. Emellett használhatók tárolók vagy polcok jelölésére, lehetővé téve a különböző termékek konkrét helyeinek könnyű azonosítását.

Fő a biztonság – figyelmeztető és védelmi profilokkal!

Ott, ahol a különböző berendezések, gépek vagy akadályok esetleges veszélyt jelenthetnek, érdemes a figyelmeztető és telepítése (például oszlopok). Ezek fizikai akadályként egyaránt védhetik a személyzetet és az értékes, sérülékeny eszközöket.

A jól látható profilok egyértelmű vizuális jelei lehetnek a veszélyes területeknek is, ami csökkenti a balesetek kockázatát, elősegíti a biztonságosabb munkakörnyezet kialakítását.

A padlójelölő szalagok, raktárcímkék, táblák, különféle profilok a helykihasználás optimalizálásának érdekében is bevethetők; egyben lehetőséget teremtenek a műveletek gördülékenységének elősegítésére, a készletkezelés javítására és a balesetek kockázatának csökkentésére. Ezekhez mindent megtalál a weboldalon.

DURABLE