Egy csavarhúzó mind fölött: a markolatnyi eszközben 40 szerszámot rejtettek el

A ScrewDriverKing annyira valószínűtlen eszköz, hogy csak gyanakvással lehetne szemlélni, ha csupán terv, nem pedig egy végleges, kereskedelmi forgalomba került szerszám lenne. Így viszont a KELL érzést nehéz legyőzni az árcédula láttán.

A szerszám pont akkora, mint egy megtermettebb csavarhúzó markolata (mindössze tíz centiméter hosszú), ám közben több mint 40 szerszámot foglal magában, az alapvető fejek (27 féle méretben) mellett olyan ínyencségekkel, mint a reszelő, a huzalhajlító, a szárnyascsavar-kioldó, a függőleges állást segítő vízmérték, a vonalzó vagy akár a sarokcsavarhúzó és természetesen a toldó, amivel szükség szerint megnyújthatjuk az eszköz hosszát.

A szerszám fejlesztése a Kickstarter oldal szerint három évig tartott, de minden jel szerint megérte: ennél kompaktabb otthoni vagy munkahelyi kismindenest – ami mindig kéznél lehet, annyira egyszerű zsebre vágni – még sosem láttunk, és az egészet megfejelték egy zseniális rendszerező mechanizmussal.

- Hirdetés -

Az oldalak nyitott csatornáiba csúsztatott fejek a markolat végén található vízmérték felpattintása után csúsztathatók ki a helyükről, majd pár könnyed mozdulattal minden visszarendezhető a helyére, így soha többé nem hagyunk el egyetlen csavarhúzóvéget sem. Ha mégis szűk helyre esne belőlük néhány, akkor sincs baj, hiszen bivalyerős mágnest építettek a markolatba, így simán összegyűjthetők a szétszóródott alkatrészek.

A kistáskányi eszközt helyettesítő ScrewDriverKinget a világ minden szegletébe, így hazánkba is elküldik (2023 áprilisától), ha megrendeled, igaz, még super early bird akcióban sem olcsó: a cikk születése idején érvényes, rekordmagas 446 forintos dollár középárfolyamon közel 40 ezer forintba kerül – plusz a szállítás, természetesen.

Gábor János, Okosipar.hu

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet