Egy „új” Biztosítási Alkusz

A GrECo egy osztrák központú vállalati biztosításokra és kockázatokra specializálódott biztosítási alkusz, amely már több, mint 30 éve van jelen a Közép-kelet európai régió 18 országában. A kezdetektől fogva családi tulajdonú cég az elmúlt néhány évben a MAI CEE Insurance Brokers és SCHUNCK Group megvásárlásával Magyarországon is a piacvezető brókercégek közé került.

Egyedi gondolkodás

Hisszük, hogy amennyi cég, annyi megoldás, illetve amennyi iparág, annyi lehetséges kockázat. Az ördög mindig a részletekben rejlik és nekünk tisztában kell lenni minden lehetőséggel. Éppen ezért lehetetlen, hogy mindenki mindenhez értsen és tökéletes tanácsadást tudjon nyújtani minden biztosítással kapcsolatban egyszerre. A kulcs a specializálódás. Mindennapjainkban az ügyfeleink kockázatainak feltárásában az Account Managerekkel karöltve dolgoznak Specialista kollégáink, akik adott iparágakban, tevékenységekben tudnak szakértő, nemzetközi tanácsokkal szolgálni. Ezáltal az ügyfeleink nem csak a magyar piacról, hanem az egész világról tudnak lehetőségeket összehasonlítani és a számukra legmegfelelőbbet választani.

- Hirdetés -

Gyártó-Tech cégek és a GrECo

A gyártó és tech cégek a cyber kockázatokkal abszolút megérdemlik a helyet a specializált kockázatok körében. A GrECo-nál azon dolgozunk, hogy olyan megoldásokat és nemzetközi szemléletet kínáljunk az Ügyfeleinknek, amelyek segítenek megérteni a biztosítást, könnyebben eligazodjanak saját kockázataik között. Ennek érdekében saját magunk is fejlesztünk termékeket.

Az egyre erősödő vírustámadások és ebből adódó zsarolások, valamint üzemszüneti események indukálták egyik ilyen termékünk, a CyberSolid megjelenését. Ez a biztosítás bármilyen vállalat számára átfogó védelmet nyújt egy cyber esemény következtében felmerülő károk ellen szublimitek nélkül. Egy ilyen kritikus esemény bekövetkeztével bizony jól jön a szakértői segítség. Önnek nem kell semmivel foglalkoznia, csak felhívnia a kríziskezelőt, aki onnantól átveszi az irányítást, felveszi a kapcsolatot az összes szükséges szakértővel (Jogi, IT, PR, stb) akik a lehető legrövidebb idő alatt megoldják a problémát. Az üzemszünet miatt kiesett árbevétel sem jelenthet problémát, hiszen a biztosító megtéríti! A termék lényege, hogy a nehéz időben levegye a terhet az Ön válláról és visszaállítsa vállalkozását a támadás előtti állapotba.

Az elmúlt évek tapasztalata világított rá, mennyire fontos, hogy a cégek alkalmazottai is részesülhessenek azokban a modern egészségügyi megoldásokban, amelyek széleskörű magánegészségügyi szolgáltatásokhoz adnak hozzáférést egy esetleges sérülés vagy betegség során. Erre adnak megoldást egyedi egészségbiztosítási csomagajánlataink.

Vezető tisztségviselők élete sem lett egyszerűbb az évek során. Az új helyzetek újabb előre nem látható kockázatokat és következményeket rejtenek. Fedje le cége vezetőinek előre nem látható hibáit D&O biztosítással!

Iparági tapasztalataink

Gyakran találkozunk olyan Tech cégekkel, amelyek egy projektjük miatt keresnek fel minket. Ennek oka vagy az, hogy ők maguk kockázatosnak ítélik meg elkövetkező munkájukat, vagy pusztán a megrendelő kéri tőlük adott limit erejéig a szakmai felelősségbiztosítás meglétét. A megrendelői óvatosság abszolút tendenciája az iparágnak, így előfordul, hogy minden projektre jut egy-egy biztosítás és akkor a minden cég által ismert és használt általános felelősség, illetve vagyonbiztosításokról nem beszéltünk. Ezek alapján előfordul, hogy adott cégnek van 4-5 darab biztosítása, különböző limitekkel és szublimitekkel, mindegyikhez külön definíciók, értelmezések és fedezetek.

Nem lenne könnyebb egy dokumentumba sűríteni mindent? Nem lenne sokkal jobb, ha nem kellene azon mérgelődni, hogy egy adott kárunk esetében a kötvényben lévő alacsony szublimit miatt alig törleszt a biztosító?

Más szempontból pedig fizetni 4-5 különböző típusú kockázatra egy adott limitet mindig többe fog kerülni, mint 1 kötvényben kezelni mindent.

Ezért állunk kapcsolatban olyan külföldi biztosítókkal, amelyek teljes védelmet kínálnak ügyfeleink részére.

Elérhetőség:

Kovács Norbert

Felelősség és Pénzügyi biztosítás Specialista

+36 20 288 2077

n.kovacs@greco.services

www.greco.services