ELECTROSUB – Ahol minden elektronikai szakembernek ott kell lennie!

Az idén szeptember 28-30-a között immár 3. alkalommal kerül megrendezésre az ELECTROSUB Konferencia és Kiállítás, ami minden bizonnyal az elsők között teszi majd lehetővé a piaci szereplők számára a rég várt személyes találkozásokat. Az elektronikai iparra fókuszáló üzleti és szakmai fórum reagál a piac ki­hívásaira. Az esemény az Ipar 4.0 jegyébe zajlik, az alapprofil mellett új téma­csoportok – digitális transzformáció, mesterséges intelligencia, IoT megoldások- bemutatkozásának is teret ad.

A jelentkezések beindultak: az Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH eddig mindkét korábbi eseményen részt vett és 2021-ben ismét arany szponzorként csatlakozik az ELECTROSUB-hoz.

Új partnerként jelentkeztek, szintén arany szponzori státuszban, az M2Mcom Kft, és a SIMCom. Lapzártáig kiállítóként regisztrált többek között a Prodosoft Kft., a Riel Elektronikai Kft., a Gémosz Kft., az e-Com Informatikai Zrt., az Eurosolid Zrt és a Z Elektronika.

A cégek részvételi döntését segíti, hogy a szervezők a jelenlegi helyzethez teljes mértékben alkalmazkodó, rugalmas pénzügyi és részvételi kondíciókat ajánlanak. Ennek megfelelően a jelentkezés semmilyen pénzügyi kockázatot nem jelent. Június 30-ig csak a regisztrációs díj esedékes, amely a fizikai megvalósítást akadályozó tényező esetén teljes egészében visszatérítésre kerül.

A megjelenés megszervezése sem igényel sok energiát, a csomagajánlatok igénybevételével a kiállítók kulcsra kész standot kapnak, így sokkal jobban tudnak standjuk tartalmi vonatkozásaira, üzleti ajánlataik előkészítésére koncentrálni. A kedvező díjazású csomagajánlatok nagyon népszerűek, az elmúlt két ELECTROSUB-on minden résztvevő ezt vette igénybe. A részvétel full szervizzel már 390.000 Ft + ÁFA díjtól lehetséges.

Bővebb információ a honlapon:  Részvételi feltételek

Bár a jelen körülmények még nem optimálisak, de már meg van a fegyverünk a járvány ellen, az oltások nagy ütemben haladnak, folyamatosan nő az átoltottság, az őszi nyitásra bizakodással tekinthetünk. A gazdaság újraindítását számos kedvező vagy akár vissza nem térítendő támogatás is segíti majd, aminek felhasználására és lehívására az ELECTROSUB kiállítói első kézből személyes tárgyalások és érvelések mellett mutathatják be kínálatukat.

A rendezvény szlogenje, szakemberek és megoldások szemtől szembe, még soha nem volt ennyire aktuális. A piaci szereplők nagyon várják már a személyes találkozásokat. Aki szeretne a gazdaság újra nyitásnak aktív részese lenni és kínálatával abból nem kimaradni, annak jó oka van az ELECTROSUB-hoz csatlakozni.

electrosub.com

Akár ez is tetszhet