- Hirdetés -

- Hirdetés -

Elérkezett az igényes megjelenés ideje

Nincs több ferde névkitűző. A DURABLE új termékei folyamatosan stabilan helyezkednek el a felületen. A használónak nincs más dolga, mint gyorsan feltűzni a névkártyát, és már kezdődhet is a munka. Aki korábban ezt a folyamatot kapkodva tette, az ismeri a felvázolt helyzetet, s tisztában van azzal, hogy sokszor ferdén került fel a kitűző. Az aktív tevékenység és a velejáró mozgás, valamint az olyan mozgalmas események, mint például a szakmai vásárok, a névkitűző elvesztéséhez is vezethet. A DURABLE e terület vezető gyártója,  most speciális fejlesztéssel lépett elő, amely mágneses rögzítést biztosít, és úgynevezett „elfordulásgátlóval” látták el. A CLICK FOLD termékcsalád népszerű modelljeit már ezzel a csúszásgátló mágnessel is fel lehet szerelni. A gyártóhoz hűen az eszközök minősége kiváló, Magyarországon a Durable.hu oldalon kereshetik az érdeklődők.

Mindig egyenesen!

A mágneses névkitűzők különösen praktikusak. Egyrészt védik a ruházatot, könnyedén fel- és levehetők, valamint rendkívül professzionális megjelenést biztosítanak viselőjüknek. Ezek a tulajdonságok kifejezetten népszerű választássá teszik a névkitűzőket. A DURABLE továbbfejlesztette a ruhadarabokhoz történő rögzítés módját, a mágneses konstrukciónak köszönhetően az eszköz pontosan ott marad, ahová a tulajdonosa felhelyezte.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Különböző formákban kaphatók ezek a névkitűzők, a hangsúlyt arra helyezte a gyártó, hogy a betétcímkék eltávolítása, behelyezése könnyen kivitelezhető legyen. A CLICK FOLD termékcsalád ezen modellje már rendelkezik az új, elfordulásmentes mágneses rögzítéssel. Ezek a termékek kiváló minőségű, domború formájú műanyagból készülnek, amelynek az előlapja könnyen kinyitható, így egyszerűen cserélhető az alatta található betétcímke.

Forrás: Durable
Ingyenes sablonok az igényes megjelenéshez

A huzamos, ismétlődő használat ennél már nem is lehet egyszerűbb! A DURABLE névkitűzői kiegészíthetők a BADGEMAKER betétcímkékkel, amelyeket saját számítógépről is kinyomtathatunk. A gyártó a weboldalán található ingyenes szolgáltatás keretében kínál számos sablont, amellyel még igényesebbé tehető a megjelenés. Az adott márkához tartozó logó vagy saját profilkép egyetlen kattintással hozzáadható. Az adatbázis-szolgáltatás segítségével pedig egyszerűen feltölthetők a saját címlisták, amelyek felhasználhatók akár a sorozatnyomtatáshoz is.

Saját márkás névkitűző

Az ingyenesen használható DURAPRINT szoftver segítségével egyszerűen és gyorsan készíthetők el a személyre szabott termékek, így a saját cég logójával ellátott kitűző sem elérhetetlen már, hiszen a DURABLE szolgáltatásával erre is van lehetőség.  A gyártó weboldalán kiválasztható a kívánt névkitűző, valamint a megfelelő BADGEMAKER.  A szoftver segítségével pedig hozzáadható a céges arculathoz illeszkedő grafika.

Nem szükséges várni a gyártási időre, hanem azonnal kezébe is veheti az Ön által előállított saját logoval ellátott névkitűzőt, és már használhatja is.

A szoftver nemcsak névkitűzők egyedivé tételéhez járul hozzá, hanem akár irányítótáblák, beléptetőkártyák, mappák és még sorolhatnánk, mi minden esetében is praktikusan használható.

Forrás: Durable
Hogyan különböztethetjük meg a látogatókat a kiállítókkal?

A konferenciákon, szakmai rendezvényeken nehéz különbséget tenni a látogatók és a kiállítók között. A DURABLE ennek megoldását célozta meg az eldobható névkitűzőkkel, illetve a textilszalagokkal. Előbbi esetében a környezetvédelmi kritériumoknak való megfelelés kérdése merül fel elsőre, ám a gyártó ezt figyelembevéve alakította ki megoldását. A szabványos lyukasztásnak köszönhetően minden DURABLE rögzítőeszközzel kompatibilis. Utóbbi pedig azért jelent előnyt, mert könnyedén megkülönböztethetjük a nagyobb tömegben is, hogy kihez forduljunk az esetleges kérdéseinkkel. A különböző színű és mintázatú textilpántok jelzik, ki az illetékes az adott területen.

DURABLE

Akár ez is tetszhet