Elstartol az Abroncsadományozási Program

A Hankook Tire Magyarország Kft. idén már kilencedik alkalommal hirdeti meg az egész országra kiterjedő Abroncsadományozási Programját. A Hankook Tire kiemelten fontosnak tartja, hogy ez a kezdeményezés – 2020 váratlan kihívásaihoz alkalmazkodva – újra elinduljon. A vállalat idén is segítséget kíván nyújtani olyan országos vagy regionális közhasznú szervezeteknek, amelyek működéséhez kiemelten fontos a biztonságos mobilitás. Pályázni ezúttal is a www.hankookadomany.hu oldalon lehet 2020. június 10. – július 20. között.

Az idei évben is elindul a Hankook Tire Magyarország Kft. Abroncsadományozási Programja, ám

„Magyarország olyan szerencsés helyzetben van, hogy rengeteg olyan civil szervezet található az országban, amelyek rendkívüli küldetéstudat mellett fáradhatatlanul tevékenykednek egy jobb világért. Felelős vállalatként kötelességünknek érezzük, hogy részt vállaljunk ezeknek a szervezeteknek az életében. Örömünkre szolgál, hogy sürgősségi adományainkkal, valamint az országos abroncsadományozási pályázatunkkal hozzájárulhatunk a biztonságos közlekedés feltételeinek megteremtéséhez, közel egy évtizede.” – fogalmazott Hwang Seong Hak, a Hankook Tire Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A Hankook Tire 2012-ben életre hívott Abroncsadományozási Programja Magyarország legnagyobb ilyen jellegű kezdeményezése, amely a Hankook Értékteremtő Program szerves részét képezi. Az elmúlt nyolc évben a cég több mint 18 000 abronccsal támogatta a civil szektor legkülönfélébb feladatokat ellátó szereplőit. A támogatott szervezetek között szép számmal szerepelnek nagycsaládosokat segítő, betegeket vagy rászorulókat gondozó, adományozással foglalkozó egyesületek, de köztük találjuk az Országos Mentőszolgálatot, a Magyar Vöröskeresztet és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságát is.

Hankook

Akár ez is tetszhet

- Hirdetés -

- Hirdetés -