Erős női fókusszal indul a Design Terminal tavaszi Mentorprogramja

Megnyílt a jelentkezés az új szemeszterre, melyben friss lendülettel folytatódik a Womentoring. Azt, hogy érdemes bekerülni a programba, azok a startupok is alátámasztják (videóban), akiket vágyott üzleti találkozókkal lepett meg az innovációs ügynökség az előző félév végén.

Optimista startup alapító vagy? Erős a vállalkozásod társadalmi hatása? Február 25-ig adhatod be jelentkezésedet a Design Terminal Mentorprogramjára. Ismét változatos témakörökben nyújt szakmai segítséget az innovációs ügynökség, mely története során már 200+ programban mutatott irányt több, mint 2000 startupnak. Az induló vállalkozások többek között termék-, és üzletfejlesztésben, kommunikációban, értékesítésben, pénzügyi tervezésben fejlődhetnek, hazai és nemzetközi mentorok közreműködésével, személyre szabott mentorálás során.

JELENTKEZZ A MENTORPROGRAMRA ITT!

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A tavaszi szemeszter egyik legnagyobb szenzációja a friss lendülettel folytatódó Womentoring lesz. A két éve indult kezdeményezés a női alapítókat, kismamákat és kisgyermekes anyukákat segíti abban, hogy könnyebben helyezkedjenek el az üzleti, startup és tech világban, és felismerjék: a vállalkozói lét akár kisgyermek mellett is opció lehet. A Design Terminal célzott programokkal készül a résztvevők számára, akik inspiráló női vezetőkkel találkozhatnak és egy értékes, egymást erősítő közösségbe kerülhetnek.

A vállalkozások sikeres jövője a legfőbb cél

Nem könnyű feladat megújítani egy olyan bebetonozott formátumot, mint a Demo Day, ami a DT Mentorprogramját is zárja minden félévben. Az előző szemeszternek mégis formabontó befejezést adott az innovációs ügynökség, ráadásul abban a szellemben, hogy a vállalkozások is a lehető legtöbbet profitáljanak belőle. Az egymás után sorakozó, élő startup bemutatkozások helyett minden vállalkozás kapott egy profi, stúdióban rögzített pitch videót, amellyel később akár befektetők, potenciális üzleti partnerek ajtaján is kopogtathatnak. Emellett pedig a felvétel napján meglepetéssel is készültek számukra: a startupok által előre kiszemelt, vágyott vállalati szereplőkkel szerveztek nekik kötetlen üzleti találkozókat.

NÉZD MEG, MILYEN EREDMÉNNYEL ZÁRULTAK AZ ÜZLETI TALÁLKOZÓK!

Design Terminal

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet