Ha egy programot ajánlhatunk márciusra, az a TECHference 2020!

Az év összipari konferenciájáról ugyanis Ön sem maradhat le!

A hároméves NEW technology magazin idén március 11-12. között rendezi meg Siófokon a TECHference 2020 összipari konferenciát és kiállítást,

  • ahol első kézből tanulhat a legnagyobb ipari szakértőktől,
  • ahol a tudásmegosztás mellett az üzletkötésre és a networkingre is nagy hangsúly helyeződik,
  • és ahol lehetőséget kap arra, hogy valódi partnerséget alakítson ki különböző iparági szereplőkkel, hiszen a TECHference túlmutat a csak egy-egy iparágnak szóló rendezvényeken.
De miről lesz szó a kétnapos eseményen?

- Hirdetés -

A különböző szekciókban olyan témák kerülnek terítékre, mint a robotika, az elektronika, az Ipar 4.0, a Smart City, az innovatív logisztika, a jövő energiaforrásai, a fémmegmunkálás, vagy a gyártást és karbantartást érintő innovációk.

Figyelmébe ajánljuk például Rumpler Ádám, a KUKA Hungária account managerének előadását, aki amellett, hogy trendekről és a jövő gyártásáról beszél, azt járja majd körül, hogy milyen vállalati döntések határozzák meg a holnap versenyképességét. Izgalmasnak ígérkezik továbbá Aleksander Marinković angol nyelvű előadása, az OnRobot Közép-Keleti Európai régiójának general managere azt mutatja be, hogy hogyan automatizálhatjuk azokat a folyamatokat, amelyekre korábban nem volt lehetőségünk.

Szabó Péter, a Freedee Printing Solutions műszaki vezetője a gyártásban használt integrált 3D nyomtatási megoldások világába vezet be, míg Paróczai Péter, a Rotors and Cams értékesítő mérnöke a drónok várható növekedését, és jövőbe mutató hajtási megoldásokat mutat be. S ha már az innovációk korában élünk, Pomázi Gyula, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala elnöke előadásában arra hívja fel a figyelmet, hogy valóban biztonságban van-e az ötletünk.

S ha ez nem lenne elég

A konferenciát kísérő egész napos kiállításon megismerkedhet kiállítóink legújabb technológiáival, így többek között az Endrich Bauelemente, a DMG MORI, az XLase, a Carl Zeiss Industrielle Messtechnik, a TIMOCOM és az Emberfejlesztés újdonságaival, szolgáltatásaival.

Ők már biztosan ott lesznek. És Ön?

Szerezze be early bird jegyeit még ma a techference.hu oldalon! Ha lehet egy tippünk, váltson ALL INCLUSIVE  jegyet, így nyugodtan hátradőlhet, nincs más teendője, hiszen a kétnapos belépőn túl tartalmazza a gálavacsorát és a szállást is!