- Hirdetés -

- Hirdetés -

Hibrid Harley Davidson-koncepció érkezett

Street Fighter stílusban álmodta újra a Harley Davidsont Yan-Xuan Lai ipari tervező. A dizájn áramvonalas, sportos arányokat követ, és annak ellenére is hordozza a motorklasszikusra jellemző szigorú formavilágot, hogy az egészet egy autósablonból dolgozta ki.

Nem lehet nem észrevenni ezt a koncepció-járművet, amit ha megépítenek, akkor a világ első hibrid hajtással rendelkező Harley-ja lesz, hiszen a rém eredeti üzemanyagtartály alatt helyet kapott benne egy akkumulátorház – vette észre a Design Boom.

A dizájner egyelőre csak a külcsínt dolgozta ki, és az kétségtelenül modern – némi vintage beütéssel, például a régies stílusú, hajlított bőrnyereggel. Ez a megoldás azért bravúros, mert bár az anyag és a forma elüt az alap dizájntól, mégis érdekes folytonosságot teremt a tank és a hátsó sárvédő között.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Nem tudjuk, hogy a terv sikert arat-e az amerikai gyártónál, de meríthetnének belőle, hiszen a szabadon hagyott motorblokk és még néhány alkatrész kellően robusztus megjelenést kölcsönöz a járműnek ahhoz, hogy Harley Davidsonnak hívják. És lássuk be: a személyautók, a teherautók, sőt, a repülők fenntartható törekvéseit lassan a motorgyártók is magukévá tehetnék.

Gábor János, Okosipar.hu

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet