Hogyan tároljuk tabletünk biztonságosan és praktikusan?

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A DURABLE, a modern munkahelyi megoldások szakértője és a kiváló minőségű tablettartók gyártója, különböző európai országok statisztikáit és felméréseit vizsgálta át, hogy felfedezze hogyan és hol hasznosítják az üzleti életben a táblagépeket. A felmérés során rávilágítottak, hogy a mobil eszközök napjainkra majdnem minden üzletágba bevonultak a munka világába, és egyre több feladatra használják fel őket, például: elektronikus kasszák, interaktív étlapok, mobil betegkártyák vagy digitális oktatóeszközök.

A felhasználási területek nagyon változatosak

Tárgyalások során, irodán kívüli megbeszélések alatt a tabletek használata időközben szokássá vált. Nem csoda, a mini-számítógépeket könnyű magunkkal vinni és nemcsak munkaeszközként, de mobil prezentációs képernyőként is alkalmazhatók. A vállalkozások időközben integrálták az eszközöket a munkahelyi szervezetbe – néhányan már évekkel ezelőtt, mások éppen most kezdték meg ezen munkálatokat.

A felhasználási területek nagyon változatosak és ágazatonként változóak. A DURABLE – a kiváló minőségű tablettartók gyártója számos európai országban rendelkezik leányvállalattal vagy képviselettel – készített egy áttekintést a leginkább érintett felhasználási területekről.

Vállalkozások és hivatalok

A mobil munka előfeltétele a mobil számítógépek megjelenése volt. A tableteket nemcsak utazások során javasoltak. A munkahelyi íróasztaloknál is hatékony segítségnek bizonyulnak, miközben modern megjelenést is biztosítanak. Ezért hódítanak egyre nagyobb teret ezek az eszközök a konferenciatermekben és tárgyaló szobákban, vagy a recepciókon. A home officeban, vagy területen dolgozó alkalmazottak esetében a tabletek, az otthoni irodák legkedveltebb eszközévé váltak, mivel könnyűek és kevés helyet igényelnek a táskákban.

Gyártás

A tableteket egyre inkább használják a gyártás területén is mobil és helyhez kötött munkaállomásokon egyaránt. Így lehet például az egyéni termelési beállításokat installálni, automata és kézi munkafolyamatokat koordinálni. Az utasítások minden munkafolyamatban változtathatók és a hibaüzenetek azonnal észlelhetők és javíthatók lesznek. Speciálisan a gyártásba és logisztikába történő belépés során alakultak ki a robusztus külsejű tabletek, melyek ellenállóak a vízzel és porral szemben, illetőleg kibírják a melegebb és hidegebb körülményeket is. Példaként említhetjük a multinacionális technikai gyártót, a Bosch-t, akinek minden mechatronikai szakmunkásuk 2017 óta használ tableteket.

Üzemek

Alapanyag szükséglet és alkatrészrendelés közvetlen a felhasználás helyén. Gyors kommunikáció a kollégákkal illetőleg digitális rendelési folyamatok: az iparos üzemek maguk is bevonultak a mobil megoldások felhasználói közé. Akkor is, ha az analóg munka módszer, mint a papírok és nyomtatványok még mindig dominálnak, a klasszikus üzemek esetében is növekszik a digitalizáció.

Logisztika

A tabletek lehetővé teszik a hatékony áru menedzsmentet és komissziós eljárásokat, mivel minden adatot helyileg biztosít és aktualizálva tart.

A szállítmányozók kinyerhetnek minden hasznos információt a tabletekből: milyen biztonsági utasításokat kell betartani a veszélyes anyagoknál, vagy dokumentálni tudják a szállítmány státuszát késedelem nélkül. Így követhető teljes ellátási lánc, valós időben.

Kereskedők/ Szolgáltatók

Mobil ügyfélszolgálat, információk keresése, modern prezentáció az eladás helyén – a kereskedők már rég felismerték a tabletek előnyeit. A kereskedők esetében aktuális téma a mobil kasszarendszerek bevezetése. Számos szoftvermegoldás született már a témában tabletekre a piacon, melyek kiterjednek a kasszáktól a kereskedelmi menedzsmenten át a CRM rendszerekig. Ahol a készpénzkímélő megoldások már elterjedtek, mint például Svédországban, az okostelefonokat vagy tableteket széles körben alkalmazzák fizetési regisztrációra, kasszaként.

Kiállítások / Vevőtalálkozók / Rendezvények

Bemutatótermek, kiállítási standok, rendezvények –a tabletek manapság modern prezentációs koncepcióként működnek ezeken a területeken: információk, prezentációk adhatók át a segítségükkel vagy szórakoztató eszközként használják.

Ergonómikusan és hatékonyan dolgozni a tableten

Mindegy, hogy hol és mikor használják a tableteket: a hatékonyságnak, ergonómiának és biztonságnak az első helyen kell állnia. A DURABLE, a professzionális, jövőorientált prezentáció és rendszerezés szakértője, létrehozott egy intelligens megoldást. Erőteljes tartók, melyek egyénileg állíthatók, rugalmasan rögzíthetők, így a DURABLE számos helyre kínál megoldást.

TABLET HOLDER TABLE az íróasztalon az ergonómiai elvárásoknak megfelelően tartja a tabletet. TABLET HOLDER CLAMP helytakarékosan rögzíthető az asztal szélén, a flexibilis kar segítségével mozgatható. Különösen alkalmas kiállításokon, bemutatókon vagy bejáratokhoz, recepciókhoz. TABLET HOLDER WALL a falra szerelhető megoldás. Lobbikban, rendezvényeken vagy POS eszközként is sikeres. TABLET HOLDER FLOOR padlóállvány segítségével az információk prezentálása nem bonyolult többé. Minden modell minden tablet nagysághoz megfelelő. Letisztult vonalaival, matt felületű ezüst színével minden környezetben megállja a helyét. Modelltől függően a töltő és egyéb kábelek a tablet PC-hez diszkréten elvezethetők és elrejthetők a kábelcsatornában. Minden TABLET HOLDER rendelkezik lopás elleni védelemmel.

Kovács Anikó

area manager

DURABLE  · Hunke & Jochheim GmbH & Co. KG Westfalenstraße 77-79 · 58636 Iserlohn · Germany

E-mail: kovacs.aniko@durable.hu

Mobil: .+36 20/370-5485

www.durable.hu

Akár ez is tetszhet