Íme, a gyárad digitális ikertestvére

Az intelligens rendszerek fejlesztésével, telepítésével, üzemeltetésével és kiszolgálásával foglalkozó Wind River olyan felhőalapú szolgáltatást dolgozott ki, amivel létrehozhatod az üzemed digitális mását.

A Wind River Studio első kiadása már az 5G-vezérelt folyamatokhoz illeszkedik: a hipergyors adatforgalommal rugalmas és hatékony eszköztelepítést, gyártásmenedzsmentet, valamint intelligens megoldásokat tesz lehetővé, állítja az eeNews Europe cikke.

A rendszer legszembetűnőbb platformja a DevSecOps: ebben a szoftveres környezetben felépíthető, tesztelhető és szimulálható a teljes gyártósor munkája, így kiszűrhető a legapróbb hiba is, anélkül, hogy fizikailag bármit be kellett volna indítani. Persze ugyanennek a funkciónak köszönhetően megtalálja a már zajló folyamatok rendellenességeit is, ezzel visszavágja a költségeket, és kapacitást szabadít fel.

- Hirdetés -

Forrás: Shutterstock

„A digitális megoldások és a mesterséges intelligencia világában boldogulni akaró cégek évekről hónapokra gyorsították fel a digitális átállásra szánt időt. A Wind River elkötelezett abban, hogy megalapozza ügyfelei digitális jövőjét, bármely általunk kiszolgált iparágban”, vázolta a cég küldetését Kevin Dallas elnök-vezérigazgató. „A Wind River Studio az első és egyetlen egységes környezet, amely létfontosságú intelligens rendszereken futtatja át a termék teljes életciklusát. Ez az új platform drámai mértékben fejleszti a termelékenységet, a gyártás gyorsaságát, a termék piacra jutásának idejét, és zökkenőmentesen integrálható.”

A Gartner világvezető tanácsadó- és elemzőcég arra számít, hogy 2022-re a vállalati adatok ötven százaléka hagyományos adatközpontokon vagy felhőkön kívül jön létre, és ott is kerül majd feldolgozásra. Ehhez van szükség az intelligens felhő és élmodell kombinációjára, az olyan minimális válaszidőt megkövetelő rendszerekben, amilyeneket a repüléstechnológiában, az iparban, az autóiparban vagy az egészségügyben alkalmaznak. Számukra létfontosságú a gépi adatok valós idejű és biztonságos rögzítése, majd feldolgozása, illetve az ezt követő digitális feedback, ami automata és autonóm folyamatokat eredményez a robotikában, a dróntechnológiában, az önvezető járműveknél és a kiterjesztett valóságban.

Gábor János, Okosipar.hu

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet