Ingyenes navigációs eszközök és járműkövetés szolgáltatás

Így segít a WebEye, a legnagyobb hazai telematikai szereplő

A járvány miatt kialakult helyzetben sok területen még fontosabbá vált a hatékony áruszállítás, hogy senkinek ne kelljen az alapvető ellátásban hiányt szenvedni. A WebEye Telematics Zrt. a járműkövetésben szerzett közel két évtizedes tapasztalatával szeretne segítséget nyújtani ebben helyzetben, ezért most ingyen teszi elérhetővé a járműkövetés szolgáltatását és a kapcsolódó eszközöket olyan cégek és intézmények (önkormányzatok, polgárőrségek) számára, akik meleg étel kiszállítással foglalkoznak vagy tartós élelmiszerrel, egyéb szükséges termékkel támogatnak rászoruló idős, beteg embereket, otthon maradókat.

A jelenlegi helyzetben kiemelt szerepet betöltő Országos Mentőszolgálat munkáját 20 db professzionális navigációs eszköz felajánlásával segíti a WebEye, mivel az idő kulcsfontosságú tényező a mentősök munkája során, ehhez pedig nélkülözhetetlen a gyors útvonalterv és a könnyű navigáció azon kollégák számára, akik ideglenesen egészítik ki a budapesti mentősök munkáját.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Az első együttműködések között van a Pest Megyei Polgárőr Szövetség, akiknek a munkáját járműkövető eszközökkel és szolgáltatással támogatja a WebEye. Az eszközök segítségével hatékonyabbá válik a szövetség 187 településen végzett kitartó és áldozatos munkája, mely során nap mint nap segítik a rászorulókat abban, hogy az alapvető termékeket megkaphassák. A WebEye által biztosított szolgáltatás megkönnyíti a polgárőrség számára a közel 50 járműből álló flotta tevékenységének összehangolását, illetve támogatja a hatékony működést. A szolgáltatáshoz szükséges eszköz telepítése szakembert nem igényel, az eszközt érintés mentesen juttatják el az igénylő cégek számára betartva az egészségügyi iránymutatásokat.

A WebEye munkatársai az alábbi elérhetőségeken várják azon cégek és intézmények jelentkezését, akik tartós élelmiszer, meleg étel és egyéb kulcsfontosságú termékek, eszközök szállítását végzik rászorulók számára, hogy ingyenes járműkövetés eszközzel és szolgáltatással segíthessenek.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Elérhetőség:info@roadon.com

WebEye

- Hirdetés -