Innovatív, új vezetékazonosító megoldás

A BradyGrip™ nyomtatható tépőzáras anyag

A Brady, az ipari és biztonsági nyomtatási rendszerek és megoldások globális vezetője ma egy vezetékek és kábelkötegek azonosítására használható új nyomtatható tépőzáras anyag piaci bevezetését jelentette be.

Az adatközpontok méretének és összetettségének növekedésével egyre fontosabbá válik a kábelkötegek hatékony azonosítása jelentette kihívás. Egy a telepítés vagy csere során rosszul azonosított kábel miatt megszakadhat az adatátvitel, leállhat a rendszer működése vagy bonyolultabbá válhat a hibakeresés, azaz csökken a hatékonyság.

A tépőzáras megoldásokat széleskörűen használják az adatkommunikációs ágazatban (ezekkel kevésbé valószínű a kábel szigetelésének sérülése), így a Brady a VELCRO® Branddel együttműködve alkotta meg innovatív megoldását: a VELCRO® Brand tépőzárat tartalmazó BradyGrip™ nyomtatható tépőzáras anyagot. Ez a különleges, új termék a Brady nagy teljesítményű anyagait kombinálja a VELCRO® Brand technológiájával. A vezetékek és kábelkötegek azonosításához a nyomtatás után a címke elhelyezhető a Velcro® Brand ONE-WRAP® kötözőn.

- Hirdetés -

„A vezetékek és kábelek területén ma mindenki a nagyobb hatékonyságra koncentrál” – mondta Adam Meaux, a Brady globális termékmenedzsere. „A kulcs a gyorsabb felhelyezés és azonosítás. A BradyGrip™ megoldást azért fejlesztettük ki, hogy javítsuk a helyszíni azonosítás hatékonyságát, és időt és pénzt takarítsunk meg. Ezért alkottuk meg ezt az egyszerűen kinyomtatható és felhelyezhető terméket. Tényleg nincs még egy olyan termék a piacon, mint a BradyGrip™. Megváltoztatja a munkavégzés módját.”

A Brady ezzel az új és innovatív anyaggal elérheti a vezeték- és kábeljelölőkre támaszkodó különböző piacokat: adatkommunikáció, telekommunikáció, villanyszerelés, orvostechnika és építőipar. A BradyGrip™ egyedi jellemzője a nyomtatás lehetősége. Vonalkódok, szöveg, grafika – erre a tartós, kiváló minőségű anyagra bármi rányomtatható. Ezzel a hiba lehetőségét tartalmazó vagy olvashatatlan kézzel írott jelölők helyett gyorsabb, jobban olvasható azonosítók használhatók. Ilyenről az adatkommunikációban dolgozó, erősen leterhelt szakemberek mostanáig csak álmodhattak.

A BradyGrip™ a Brady azonosító megoldásokat tartalmazó jól átgondolt termékcsaládjának legújabb tagja. Emellett a cég címkeanyagok, festékszalagok, nyomtatási rendszerek és szoftverek széles választékát kínálja, és ennek köszönhetően a teljes körű nyomtatási megoldások globális vezetője.

A BradyGrip™ nyomtatható tépőzáras anyaggal kapcsolatos további információkért látogasson el a www.bradyeurope.com/bradygrip webhelyre.

Brady