- Hirdetés -

- Hirdetés -

Insize mérőeszközök a megmunkálás szolgálatában

Az INSIZE mérőműszerek kompromisszumok nélküli optimális megoldást jelentenek a legigényesebb mérési elvárások kielégítésére, illetve a mindennapos felhasználás során.

Az INSIZE CO. 1995-ben alapított cég, amely különböző egyszerű kézi mérőműszerek gyártásával kezdett el foglalkozni. Ma már a kínálatuk 27 termékcsoportban több mint 11.000 mérőeszközből és mérőműszerből áll.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

A minőség és az innováció kiemelt helyet foglal el a cég filozófiájában, így a fejlett technológia iránti elkötelezettségünk világszerte keresletet teremtett az INSIZE termékek iránt. A digitalizáció a mérésben során nagy pontosságú eszközök előállítását teszi lehetővé a legkorszerűbb vezetéknélküli adatátviteli technológiával párosítva.

A piaci igények kiszolgálása érdekében INSIZE mára világméretű disztribútori hálózatot hozott létre, partnereinek helyben történő kiszolgálására. Magyarországon ezt a feladatot a Precitool kft-vel látja el.

Ma már világ 75 országában van jelen termékeivel és válik egyre ismertebbé ez a márka.

Az INSIZE mérőműszerek két fő csoportra lehet bontani.

Az első csoportba tartoznak a kisméretű kézi mérőműszerek, mint a tolómérők, mélységmérők, magasságmérők, mikrométerek, mérőórák, furatmérők, szögmérők, vastagságmérők, erőmérők, mérlegek, endoszkópok, valamint ezek tartozékainak széles választéka, beleértve a gránitlapot is.

A második csoportba tartoznak a nagyméretű mérőműszerek, mint például: helyhez kötött keménységmérők, érdességmérők, CNC optikai mérőrendszerek, magasságmérők, kontúrmérők, köralakmérők, mérőmikroszkópok, profilprojektorok, szakítógépek.

Az INSIZE nagy hangsúlyt fektet a magas minőségre, a professzionális háttérszolgáltatások biztosítására, mint a szerviz oktatás támogatása.

A nagyméretű mérőműszerek esetében közvetlen tanácsadással segíti partnereiket a megfelelő eszköz kiválasztásában, a helyszínen üzembehelyezésben, illetve a kalibrálásban is.

Meroexpert.hu

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet