Ismét megnyitja kapuit a TECHference ipari konferencia!

Hamarosan megnyitja kapuit az egyik legjobb ipari konferencia, a TECHference. Idén Budapest mellett, Telkiben kerül megrendezésre az ipari témák seregszemléje, ahol több mint 20 előadással, 3 kerekasztal-beszélgetéssel, 5 workshoppal várják a mérnököket, ipari cégek vezetőit és a magukat megmutatni kívánó cégeket, mint kiállítók.

2021 sok szempontból érdekes mindannyiunk számára, hiszen a COVID-19 jelentette bizonytalanságok időszakát éljük. Merjünk-e rendezvényre menni? Vajon lesznek-e látogatók? Kik lesznek ott? Szükségünk van-e fizikai megjelenést igénylő rendezvényre az online jelenlét mellett?

A TECHference – ahogy 2020-ban is – offline igyekszik megteremteni a biztonságos körülményeket a kötetlen networkinghez. A napközbeni programok mellett az esti Gálavacsora és party (amely tavaly is hajnali 2-ig tartott) teszi még izgalmasabbá ezt a két napot.

2021-ben szponzoraink között köszönthetjük az Endrich Bauelemente GmbH-t, az MVM-et, a DMG MORI-t, az Emberfejlesztés Kft-t, a PRODSP-t, a Durablet, a PKN Defense-t, az OnRobotot és az Indeveyes Technologies-t.

A program hamarosan teljes lesz, érdemes követni a www.techference.hu oldal frissítéseit, illetve a konferencia Facebook-oldalát is, ahol naponta jelentkezünk friss tartalommal.

A Gálavacsora Pálinkabárját portálunk, az Okosipar.hu támogatja.

Előzetes program és early bird jelentkezés elérhető:

REGISZTRÁCIÓ ÉS PROGRAM

Időpont: 2021. november 18-19.
Helyszín: Telki, Globall Hotel

TECHference ipari konferencia

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet
https://www.okosipar.hu/wp-admin/post.php?post=7773&action=edit#