- Hirdetés -

- Hirdetés -

Jön a VII. Gépészeti Szakmakultúra Konferencia!

Hetedik alkalommal rendezik meg Budapesten a Gépészeti Szakmakultúra Konferenciát, amelynek idén a Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek budapesti központja ad otthont. A vasúti fékrendszereket fejlesztő és gyártó vállalat mérnökei betekintést adnak a társaságnál világszínvonalú megoldásokon zajló tervezés, gyártás és tesztelés részleteibe, és bemutatják az olyan új technológiák alkalmazását, mint a mesterséges intelligencia vagy az additív gyártás.

A rendezvény napjainkra az egyik legnívósabb és legfontosabb ágazati fórummá nőtte ki magát. Az esemény rangját jól példázza, hogy főtámogatói között olyan jelentős szakmai és tudományos műhelyek találhatók, mint a Magyar Tudományos Akadémia Műszaki Tudományok Osztálya, a Gépszerkezettani Tudományos Bizottság, valamint BME Gépészmérnöki Kar Gép- és Terméktervezés Tanszéke.

- Hirdetés -

A VII. Gépészeti Szakmakultúra Konferencia mottója: Design 20/XXI/22; hogyan látjuk, használjuk és alakítjuk 2022-ben a XXI. század legmodernebb technológiáit, erőforrásait? Ennek részeként arról is lesz szó, hogy a modern kori, Ipar 4.0 és ipar 5.0 technológiák mennyiben változtatják meg a gyártás környezeti lábnyomát.

Helyszín: 

Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Hungária Kft.

(1238 Budapest, Helsinki út 105.)

Időpont: 

2022. szeptember 29. csütörtök

Tudj meg többet a konferenciáról és regisztrálj még ma!

REGISZTRÁCIÓ

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet