Kábelek azonosítása extrém gyorsan

A gyakorlott kezelők 15 másodperc alatt nyomtatják ki és helyezik fel kézzel a jelölőcímkét. Az új BradyPrinter A5500 jelölőnyomtató-felhelyező a kábelek 5 másodperc alatti megjelölésével jelentősen növeli a hatékonyságot.

Nagyobb hatékonyság és megtakarítás

A BradyPrinter A5500 a jelölőcímkék automatikus nyomtatásával és felhelyezésével növeli a termelés hatékonyságát és javítja az azonosítás minőségét. 5 másodperc alatt azonosítja a kábeleket: a címkéket nem kell előre kinyomtatni és kézzel felhelyezni. A BradyPrinter A5500 a vonalkódok, logók és diagramok 300 dpi felbontású nyomtatását teszi lehetővé, és a megbízható kábeljelölők helyez fel, amelyek nagyon sok információt tartalmazhatnak.

- Hirdetés -

Kábelek széles köre

A BradyPrinter A5500 nagyon rugalmas: beállítás nélkül képes azonosítani a kábeleket 1,52 mm és akár 15,24 mm átmérő között, továbbá képes felhelyezni az akár 50,8 mm szélességű, és 19,05 mm és 76,20 mm közötti hosszúságú címkéket is. A színes érintőképernyő és modern felhasználói felület tovább javítják a nyomtató rugalmasságát és könnyű használhatóságát.

Könnyű telepítés

Az USB-portoknak és az Ethernet-kapcsolatnak köszönhetően a BradyPrinter A5500 nyomtató praktikusan telepíthető a különböző gyártási környezetekben. A címketervezést, a vonalkódkészítést és a sorszámozást segítő Brady Workstation alkalmazásokkal együttműködő BradyPrinter A5500 kiválóan alkalmas a folyamatok hatékonyságának növelésére.

Brady

Akár ez is tetszhet