- Hirdetés -

- Hirdetés -

Karácsonyi ajándék ötlet: Tesla quad a gyereknek

Biztos mindenki emlékszik az ominózus Tesla Cybertruck bemutatójára, ahol Elon Musk betörte a show során a jármű ablakait. Emellett nyilvánvalóan kisebb figyelmet kapott a Cyberquad, pedig ugyanakkor leplezték le. Ennek most készült el egy kisebb változata, amit kifejezetten gyermekeknek tervezett a gyártó – írja a Popular Science.

A 36 voltos akkumulátorral felszerelt mini Cyberquad akár a 16 kilométer/óra sebességet is képes elérni, viszont a tervezők gondoltak a szülőkre is, ugyanis egy kapcsoló segítségével korlátozható a tempó 8 kilométer/órára. A lítiumion-akkumulátorral ellátott jármű elérheti a 24 kilométeres hatótávolságot, ami bőven elég ahhoz, hogy a kiindulási ponttól nagyobb távolságot megtegyenek, és visszatérjenek.

A mini Cyberquad légtöltött gumikkal, hegesztett acélvázzal, állítható felfüggesztéssel és hátsó tárcsafékkel rendelkezik. Mégis a legfontosabb, hogy a kialakítás hű maradt a cyberpunk dizájnjához, és megtartotta azokat az elemeket, amelyek egyedivé varázsolják a megjelenését – ilyenek például az első és a hátsó fényszórócsíkok.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Az exkluzív megjelenésű gyermekjármű 1900 dollár – átszámítva 570000 forint – ellenében kapható. A mini Cyberquad kiszállítása 2-4 héttel a megrendelést követően történik, viszont a gyártó oldala szerint nem garantálják, hogy az ünnepek előtt megérkezik.

Íme a bemutatóvideó a járműről:

Némethi Botond, Okosipar.hu

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet