- Hirdetés -

- Hirdetés -

Kényelmes munkavégzés buszon, metrón, vonaton

Azoknak, akik folyamatosan mozgásban vannak!

A DURABLE TABLET HOLDER hasznos eszközzé válhat nap mint nap, akár a tömegközlekedési eszközökön is kényelmesen és biztonságosan használhatók ezáltal a munkaeszközök. Óriási segítséget nyújthatnak a személyzetnek az utasok kiszolgálásában, illetve a járművezetőknek is. Ma már a helyi és távolsági közösségi közlekedésben a fizetési rendszereket és eljárásokat egyre gyakrabban végzik táblagépekkel. Ezen eszközök biztonságos és ergonomikus használatához elengedhetetlen a DURABLE megoldása. A Deutsche Bahn és a Dresdner Verkehrsbetriebe már letette a voksát a német gyártó TABLET HOLDER terméke mellett.

Több mint 800 TABLET HOLDER eszközt használnak a Deutsche Bahn hálózatának Bordbisztróiban – főként az ICE vonatokon –, a közlekedési vállalat már a bővítést tervezi. A helyiségekben a kiszolgáló személyzet a tabletekkel veszi fel a rendeléseket, illetve intézi a számlázást. A TABLET HOLDER-eknek köszönhetően a készülékek mindig kéznél vannak, és az ideális munkapozícióban találhatók. A Dresdner Verkehrsbetriebe a TABLET HOLDER-eket arra használja, hogy a busz- és villamosvezetők áttekintést kapjanak a beosztásukról.

Tökéletesen illeszkedik az igényekhez

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Mivel a DURABLE minden termékét Németországban fejleszti és gyártja, nemcsak kiváló minőségű, számos funkcionális részletet tartalmazó termékeket kínál, hanem lehetőséget biztosít egyedi megoldások megrendelésére is. A Deutsche Bahn számára a DURABLE a TABLET HOLDER egy módosított változatát készítette el. A beépített lopásvédelem mellett az eszközt úgy készítették el, hogy a Bordbisztró pultjára is rácsavarozható legyen.

A táblagép teljes mozgástartománya garantált. A tartó 360 fokban elforgatható, így könnyedén módosítható fekvő helyzetből álló pozícióba és vissza. A tartókar szöge 0 fok és 88 fok között fokozatmentesen állítható. Ez lehetővé teszi a személyzet számára, hogy a dőlésszöget az ergonomikus működés érdekében a preferenciájuknak megfelelően állítsák be. A kiváló minőségű alumínium alkatrészeknek és a gumírozott felületnek köszönhetően a TABLET HOLDER TABLE különösen robusztus, és megbízható eszköz a munkanapok során.

Számos lehetséges alkalmazási terület

A TABLET HOLDER termékcsaláddal a DURABLE a helyi és távolsági tömegközlekedési vállalatok és más cégek számára a lehetséges alkalmazások széles palettáját kínálja. A különböző asztali rögzítési megoldások mellett a táblagépekhez függesztett tartók is rendelkezésre állnak. A TABLET HOLDER WALL ARM egy elforgatható, és kihúzható karos fali tartó, míg a TABLET HOLDER WALL PRO használható falra, vagy asztalra, vagy pultra szerelve is.  A TABLE, valamint a WALL modellek XL méretben is kaphatók a tokkal ellátott táblagépekhez.

RISE és FOLD laptopállványok

Ma már bárhol lehet számítógépen dolgozni vagy különböző tartalmakat streamelni. Sokszor a kényelmi szempont háttérbe szorul. Például a felhasználók túl alacsony asztal fölé görnyedve nézik a képernyőt, ami kellemetlen hát- és nyakfájdalmakat okozhat. A DURABLE megoldást kínál a RISE laptopállvány formájában. Ez az eszköz nemcsak azt biztosítja, hogy a készülék a tökéletes magasságban legyen, hanem lehetővé teszi az ergonomikus munkavégzést külső billentyűzettel és egérrel vagy egy második monitorral is.

Tartós állvány többfajta méretre szabva

A DURABLE RISE laptopállvány minden 10″ és 17″ közötti hordozható számítógéphez alkalmas, valamint más, legfeljebb 5 kilogramm súlyú hordozható eszközökhöz is. Az állvány 3,5 milliméter vastag alumíniumból készült, így rendkívül tartós. A magassága, illetve az olvasási szög fokozatmentesen állítható, ezáltal egyénre szabható. Stabil kialakításának köszönhetően az eszközöket masszívan megtartja munka közben, míg a gumibetétek megakadályozzák az asztal vagy az íróasztal karcolódását. Továbbá a légnyílások és az állvány alumíniumlemeze elvezeti a hőt. A nagy méretű, süllyesztett fogantyúnak köszönhetően a laptopot nem kell levenni az állványról, hogy kinyissuk vagy becsukjuk. A munka végeztével pedig a RISE laptopállvány könnyen összecsukható, és tárolható anélkül, hogy sok helyet foglalna.

RISE tablettartó

A táblagépek még mindig a legmegfelelőbbek azok számára, akik mobilis eszközökre vágynak. Legyen szó munkáról, tanulásról, vacsorafőzésről vagy egy szeretett sorozat streameléséről a kanapén pihenés közben. A DURABLE RISE tabletállványa a legnagyobb kényelmet biztosítja. Akárcsak a laptopállvány, ez is fokozatmentesen állítható, így megtalálható a tökéletes szög. Nagy méretű, akár 1 kilogramm súlyú és 13″ méretű táblagépeket is elbír. Ha pedig befejeződik a használata, az állvány egyszerűen összecsukható, és könnyedén tárolható.

DURABLE

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet