Két hét múlva Innoelectro kiállítás! Regisztrálj most díjmentesen a NEW technology-val!

A Magyarországi Elektronikai Társaság idén kiemelten színes konferenciával várja látogatóit 2024. április 23–25-ig a Budapesti Olimpiai Központ A-csarnokában. 3500 m2-en több mint 100 kiállító és 100 előadás várja a látogatókat, számtalan izgalmas kerekasztal beszélgetéssel, égető témákat érintve.

A konferencia programjáról részletesen honlapunkon tájékozódhat! Regisztráljon mielőbb ingyenes belépőjegyéért, hogy ön se maradjon le szakmai programjainkról!

Díjmentes regisztráció

- Hirdetés -

Az InnoElectro társkiállítása a KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW

A társrendezvényen három napon keresztül érdekes kerekasztal beszélgetésekkel fűszerezve mutatkoznak be a hazai megoldásszállító vállalkozások. Látogasson el a részletekért a KONICA MINOLTA IOT LIVE SHOW honlapjára!

Az InnoElectro Kiállítás egyúttal közösségépítő szerepet is betölt, lehetőséget nyitva a jövő mérnökgenerációjának megszólítására is. Szakmai versenyeiket: az InnoElectro Nagydíjat, az IPC Kézi Forrasztási versenyét, valamint a MELT Diákforrasztási Versenyt ennek jegyében indítják ismét útnak!

Látogasson el az InnoElectro Kiállítás és Konferenciára! Bővebb információ és program a folyamatosan frissülő honlapon: www.innoelectro.com

Regisztáljon ingyenes belépőjegyéért mielőbb!

Díjmentes regisztráció