Lekövetés helyett időben rá kell csatlakozni a piac változásaira

A konferencia rendszeres résztvevőjének számító DMG MORI Hungary Kft. arra mutatott rá az előadásán és a standján, hogy mennyire hasznos és profitábilis lehet, ha egy vállalat már idejekorán, a piaci változás folyamatának elején belekezd a koncepcióváltásba.

Kovács Gábor, a TECHference-re minden évben visszatérő DMG MORI Hungary Kft. ügyvezető igazgatója azt a technológiai koncepcióváltást hangsúlyozta a konferencián, amivel a piac változásaira nem lekövetéssel, hanem azzal lehet reagálni, hogy már a legelején rájuk csatlakozunk és technológiai koncepcióváltással valamennyire irányítunk.

„Machine in Transformation: ez egy olyan koncepciónk az alkatrészgyártásban, ami technológiákat, egyéb digitalizációt, automatizálást integrál, hogy minél gyorsabban, minél kisebb költséggel, minél pontosabban lehessen alkatrészeket előállítani, illetve közvetetten csökkenteni az energiafogyasztást és a technológiák karbonlábnyomát.” A vállalatvezető úgy véli, azért nagyon hasznos a részvétel az olyan eseményeken, mint a TECHference, mert egyszerre több embernek lehet bemutatni az új technológiákat ahhoz képest, amikor a kollégái néhány fős tárgyalásokon találkoznak az ügyfelekkel.

- Hirdetés -

„Minden kiállításnak az a legjelentősebb hozzáadott értéke, hogy koncentráltan lehet információt megosztani a piaci szereplőkkel, ezáltal sokkal gyorsabban körbeérnek a legfontosabb újdonságok. Ide is jönnek vissza régi arcok, és rendre találkozunk újakkal, ezért mi is mindig igyekszünk újat hozni azokból a fejlesztésekből, tematikákból, amelyek stratégiai szinten jelennek meg a cégünknél.”

TECHference Ipari Konferencia