- Hirdetés -

- Hirdetés -

Magyarországon is terjeszkedik az Aflex

Az Aflex Magyarországon, Romániában és Bulgáriában nyújtott közvetlen értékesítéssel és műszaki támogatással növeli globális lefedettségét.

Az Aflex Hose, a Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) részlege, közvetlen értékesítést és műszaki támogatást nyújt Magyarországon, Romániában és Bulgáriában.

A magyarországi – budapesti – iroda már korábban is közvetlen támogatást nyújtott a Csoport többi tagjának. Az iroda mostantól az Aflex régióbeli értékesítési tevékenységének irányítását is átveszi, így az Aflex ügyfelei még magasabb szintű szolgáltatást, támogatást és szakértelmet kapnak.

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Az Aflex piacvezető a gyógyszeripart, az élelmiszeripart és a vegyi feldolgozóipart kiszolgáló PTFE-bélésű rugalmas tömlők tervezésében és gyártásában. A vállalat szabadalmaztatott tömlőjét világszerte sokféle alkalmazásban használják. Köztudott, hogy magasabb szintű teljesítményt nyújt a többi típusú PTFE és standard tömlőnél, és páratlanul magas szintű ellenállást, kiváló hajlékonyságot és sterilitást kínál.

Magyarországon, Romániában és Bulgáriában közismerten erős a biogyógyszeripari szektor, amely az Aflex márka kulcsfontosságú területének számít. A közvetlen értékesítési támogatás nyújtásáról a következőket nyilatkozta Pál Attila, a Watson-Marlow Hungary ügyvezetője:

„Nagy öröm számomra, hogy közvetlen értékesítési támogatást nyújthatunk az Aflex ügyfeleinek. A »helyi támogatás, helyi megoldások« megközelítés lehetővé teszi, hogy elkötelezett és tapasztalt csapatunk új elképzelések és világszínvonalú technológia révén további előnyöket kínáljon ügyfeleinknek. Ami a növekedési lehetőségeket illeti: izgalmas időket élünk a világ e részén. Készen állunk a végfelhasználókkal és a partnerekkel folytatott munkára, akik ezáltal teljes potenciáljukat kihasználhatják.”

A Watson-Marlow Fluid Technology Group globális műveleti hálózattal rendelkezik, amelybe tíz gyár és 42 közvetlen értékesítési iroda is tartozik. A Vállalat a Spirax-Sarco Engineering plc Group része; központja az egyesült királyságbeli Falmouthban található.

wmftg.com

- Hirdetés -

- Hirdetés -

Akár ez is tetszhet